Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 234 (6944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Definitiv

Tată şi fiu, condamnaţi la câte 12 ani de închisoare pentru că şi-au ucis o rudă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Frumosu şi fiul acestuia vor trebui să stea după gratii timp de 12 ani după ce şi-au ucis în bătaie o rudă apropiată. Este vorba de fratele, respectiv unchiul celor doi, iar fapta s-a produs în cursul anului trecut. Dumitrian Mircea Caprian şi Teodor George Caprian vor trebui să stea la puşcărie pentru o perioadă de câte 12 ani, decizia de ieri pronunţată de Curtea de Apel Suceava fiind definitivă.

Agresiunea care a dus la această condamnare a avut loc pe un drum din comună, victima fiind preluată în stare gravă de echipajul unei ambulanţe şi transportată la spital. Din păcate, manevrele de resuscitare efectuate de cadrele medicale nu au mai dat nici un rezultat, medicii constatând decesul bărbatului. Cei doi suspecţi, tată şi fiu, au ajuns după gratii pentru 24 de ore, iar în urma prezentării acestora în faţa judecătorilor, pe numele lor a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie, raportată la infracţiunea de omor.

 

Oamenii cred că dorinţa de răzbunare în urma unui mai vechi conflict a dus la nenorocire

Moartea tragică a lui Ştefan Huţuleac, în vârstă de 57 de ani, din comuna Frumosu, îşi are originea într-un conflict mai vechi, izbucnit între familia lui şi cea a fratelui său, Dumitrian Mircea Caprian, în vârstă de 56 de ani, din aceeaşi localitate. Localnicii spun că între cei doi au mai avut loc conflicte şi bătăi, în urma unui asemenea episod produs în urmă cu ceva timp Dumitrian Mircea Caprian fiind internat în spital o bucată de vreme.

Cei care îi cunosc pe cei doi fraţi şi pe familiile acestora cred că ceea ce s-a întâmplat a venit ca urmare a dorinţei de răzbunare a celor din familia Caprian, pentru cele petrecute în trecut. Consumul de alcool al celor implicaţi în ultimul episod violent a dus la descătuşarea dorinţei de răzbunare, loviturile aplicate asupra victimei ducând în scurt timp la decesul acesteia.

 

O întâlnire fatală pentru bărbatul de 57 de ani

Cercetările efectuate la faţa locului de către o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, au dus la elucidarea condiţiilor în care a avut loc omorul. Cei doi fraţi s-au întâlnit în jurul orei 15.00 pe drumul comunal 33A, care face legătura între satele Dragoşa şi Frumosu. În urma vechilor neînţelegeri şi din cauza consumului de alcool, între Ştefan Huţuleac şi Dumitrian Mircea Caprian s-a iscat o altercaţie. În scurt timp, în acel loc a ajuns şi fiul celui de al doilea, Teodor George Caprian, de 26 de ani, tatăl şi fiul lovindu-l de mai multe ori pe Huţuleac în zona capului, a mâinilor şi picioarelor, producându-i astfel leziuni grave. Victima a fost preluată în stare critică de către un echipaj al ambulanţei şi transportată la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde din păcate nu a mai putut fi salvată de medici, care au constatat decesul acesteia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tată şi fiu, condamnaţi la câte 12 ani de închisoare pentru că şi-au ucis o rudă.
 Vizualizări articol: 2907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Tată şi fiu, condamnaţi la câte 12 ani de închisoare pentru că şi-au ucis o rudă4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei