Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 213 (6923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Prima ediție

Box în centrul Sucevei, în memoria antrenorului Doru Iftime

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, esplanada Casei de Cultură din municipiul Suceava a găzduit un eveniment mai puțin obișnuit – numeroase partide de box, demonstrative, între zeci de sportivi de la o mulțime de asociații sportive din țară și de peste hotare, pe un ring amplasat în fața Casei de Cultură.

Prima ediţie a Memorialului „Doru Iftime”, s-a dovedit a fi o interesantă competiţie demonstrativă de box, organizată de Asociaţia Club Sportiv „Noble Art” Suceava în memoria regretatului antrenor de la Clubul Sportiv Municipal Suceava şi Florconstruct Suceava. Antrenorul Doru Iftime s-a stins din viaţă în anul 2012, la vârsta de 52 de ani, chiar în timpul unui antrenament, când a făcut stop cardio-respirator din cauza efortului depus. Doru Iftime şi-a început cariera de antrenor în 1990 şi a câştigat cu sportivii săi peste 60 de medalii.

Printre invitaţi s-au numărat şi foşti elevi ai regretatului antrenor, unii dintre ei urcând şi-n ring.

Înaintea meciurilor demonstrative, pe ringul de box au urcat și zeci de copii, îmbrăcați ca pirați și marinari, care au susținut un frumos moment artistic, în fața publicului numeros.

Primul meci a avut loc după intonarea imnurilor României și Ucrainei – țară prezentă cu un lot numeros de sportivi bine pregătiți, care s-au înfruntat în ring cu boxerii suceveni dar și cei veniți din alte județe, participarea unui număr mare de asociații din țară fiind peste așteptări, pentru un eveniment aflat abia la debut.

Astfel, pe lângă organizatori – Asociația Club Sportiv „Noble Art” Suceava, la participanți s-au regăsit și cei ai ACS „Nada Florilor” Fălticeni, ACS „Șomuz” Fălticeni, Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, ACS Felix Box Botoșani, Asociația Sportivă Com-Val Valea Lupului, Avangard Boxing Club Ucraina, Box Club Municipal Roman, Box Club Stejarul Dameș Onești, CS Botoșani, CS CFR – CSS Unirea Iași, CSM Iași, CSM Suceava și Variag Boxing Club Ucraina.

În cadrul acestei acţiuni, publicul a avut ocazia să interacţioneze cu sportivii de performanţă, să participe împreună la activităţi menite să promoveze sportul, arta boxului şi a educaţiei pentru sănătate în rândul cetăţenilor din municipiul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Box în centrul Sucevei, în memoria antrenorului Doru Iftime.
 Vizualizări articol: 2181 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Box în centrul Sucevei, în memoria antrenorului Doru Iftime0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei