Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 213 (6923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Garant pentru eșec

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu știu dacă mai există cuvinte pentru a descrie situația de la Dinamo. Dar, întotdeauna când încercăm să le găsim, să nu uităm de unde a plecat totul. De la refuzul de a-i onora lui Mircea Rednic o creștere salarială deloc exagerată, dar absolut justificată pentru ce izbutise în sezonul respectiv, raportat la resurse. De altfel, de numele său se leagă și ultimul titlu de campioană, adus în Groapă hăt în 2007. Pe lângă valoarea de antrenor, Puriul are și ochi pentru jucători, astfel că fotbaliștii străini aduși de el la Dinamo au dat randament, deși erau aduși pe bani puțini sau chiar gratis. De altfel, Gnohere a fost pierdut ulterior tot din motive de cărpănoșenie. Situația actuală a lotului este rușinoasă, practic dinamoviștii n-au lot de play-off, fapt confirmat și de poziția din clasament, mai aproape de retrogradare decât de locul 6! Soluția Bratu pentru banca tehnică a fost tot una ieftină, fostul atacant neavând experiența necesară (singurul său mandat la nivelul Ligii 1 fiind chiar acesta!), deși un timp a reușit să mascheze lipsa acesteia prin stilul său agresiv în declarații. Dădea impresia că știe ce spune și ce face. După înfrângerea de la Iași l-a făcut arșice pe Nistor, poate și pentru că știa că este pe făraș și nu mai conta. Aud că în locul său a fost numit Claudiu Niculescu, un fel de predare de ștafetă între cei doi foști colegi din atac. Acesta inspiră mai multă încredere ca antrenor, s-a apucat de meserie cam în aceeași perioadă în care Negoiță devenea acționar principal la Dinamo, iar de atunci a câștigat Cupa și Supercupa cu o echipă ca Voluntari. Prin comparație, de când Negoiță a preluat-o pe Dinamo, trecând-o inclusiv prin insolvență, a câștigat un singur trofeu, și ăla defunct – Cupa Ligii! Numele de Negoiță, fie că e legat de echipa de fotbal, fie de un sector al capitalei, este garant pentru eșec. Se pare că a venit rândul lui Niculescu să experimenteze acest lucru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Garant pentru eșec.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Garant pentru eșec5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei