Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 213 (6923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident

S-au răsturnat cu mașina la o diferență de nivel de șapte metri, în timp ce coborau Transrarăul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru oameni, doi adulți și doi copii, toți din aceiași familie, au avut parte, sâmbătă seară, de o cumpănă serioasă după ce autoturismul în care se aflau a fost scăpat de sub control pe Transrarău, la coborârea dinspre cabană spre Pojorâta. Mașina a ieșit în decor și s-a răsturnat la o diferență de nivel de aproximativ șapte metri. Accidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 19.30. La volan se afla un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Bacău.

Din cercetările polițiștilor rezultă că șoferul a scăpat volanul de sub control într-o curbă periculoasă la stânga, în condiții meteo nefavorabile. Mașina a lovit un parapet din dreapta, iar de aici a fost proiectată în afara părții carosabile, pe o coastă abruptă, unde s-a răsturnat și s-a oprit între doi arbori.   

La fața locului au intervenit pompierii de la Câmpulung Moldovenesc și patru salvamontiști, alături de echipaje medicale. Salvatorii au găsit trei oameni, șoferul și cei doi copii, ieșiți din mașină, în timp ce o femeie în vârstă de 61 de ani era încarcerată în mașină, dar conștientă și cooperantă.

Bărbatu de 40 de ani de la volan, femeia de 61 de ani (care a fost extrasă din mașină de pompierii militari), o fată în vârstă de 12 ani și un băiat de 13 ani, au fost preluați de ambulanțele SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță și transportați la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Victimele aveau traumatisme la nivel de torace, lombare sau de coloană, iar din primele investigații nu au rezultat leziuni grave la nici una dintre ele. Doar băiatul în vârstă de 13 ani, care nu prezenta leziuni, nu a fost internat, ceilalți trei rămânând în spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au răsturnat cu mașina la o diferență de nivel de șapte metri, în timp ce coborau Transrarăul.
 Vizualizări articol: 2942 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
S-au răsturnat cu mașina la o diferență de nivel de șapte metri, în timp ce coborau Transrarăul1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei