Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 213 (6923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Bărbat reținut, după ce a fost prins în flagrant furând motorină din rezervoarele unei benzinării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O plângere făcută de reprezentanții unei firme din municipiul Rădăuți, conform căreia din rezervoarele unei benzinării amplasată la Frasin și aparținând societății, sunt sustrase periodic cantități însemnate de carburant, a dus la demararea unei anchete din partea polițiștilor. În timpul cercetărilor, a fost prins în flagrant un bărbat în vârstă de 50 de ani din orașul Frasin, în timp ce fura o cantitate de motorină din rezervoarele stației de carburant.

Plângerea a fost formulată de către conducerea societății comerciale la sfârșitul lunii august, iar cercetările întreprinse de polițiști au dat roade în dimineața zilei de vineri, când în jurul orei 03.30, Gheorghe O., de 50 de ani, din Frasin, a fost prins în flagrant în timp ce fura o cantitate importantă de motorină din rezervoarele benzinăriei. Având în vedere modul de operare și furturile repetate din incinta stației de carburant, cu aprobarea instanței de judecată a fost aprobată efectuarea unei percheziții la domiciliul bărbatului. Cu această ocazie, în beciul acestuia au fost găsite mai multe bidoane de 20 de litri pline cu motorină, în total fiind vorba de o cantitate de aproximativ 100 de litri. Furtul de motorină era comis cu ajutorul unui furtun cu lungimea de 30 de metri, introdus în rezervorul benzinăriei.

În timpul cercetărilor s-a concluzionat faptul că sustragerile de carburant au avut loc în mod repetat, în cursul lunii august și septembrie petrecându-se de șapte ori, în zile diferite. Polițiștii au mai stabilit faptul că furturile au avut loc cu complicitatea unui bărbat de 36 de ani, angajat al stației de carburant, stabilindu-se și un prejudiciu cauzat firmei în valoare de 15.864,65 lei.Bărbatul de 50 de ani a fost reținut în spatele gratiilor pentru 24 de ore, în urma emiterii pe numele său a unei ordonanțe de reținere. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au făcut propunerea arestării preventive față de Gheorghe O., însă magistrații instanței de judecată au hotărât, în cursul zilei de sâmbătă, cercetarea acestuia sub control judiciar, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Bărbatul are interdicție de a se apropia de stația de carburant de unde a comis furtul și de a-l contacta pe complicele acestuia. Pentru angajatul stației de carburant implicat în furtul de motorină, procurorii au hotărât cercetarea acestuia în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat reținut, după ce a fost prins în flagrant furând motorină din rezervoarele unei benzinării.
 Vizualizări articol: 2413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat reținut, după ce a fost prins în flagrant furând motorină din rezervoarele unei benzinării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei