Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 213 (6923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Târg de activități extrașcolare

„Planeta Pasionaților” a adus distracția la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele săptămânii trecute, Târgul de activități extrașcolare „Planeta Pasionaților”, ajuns la a 3-a ediție, a adus distracția la Shopping City Suceava. Pe parcursul a două zile, sâmbătă și duminică, micuții au avut parte de două zile în care au putut participa la o mulțime de ateliere interesante sau au putut să își întâlnească supereroi. Pe tot parcursul târgului, copiii au fost întâmpinați de animatori de toate felurile, de la clovni pe catalige la cei cu baloane modelate, personaje ce organizau jocuri şi au avut parte de  activități interactive pentru copii, dar şi de sesiuni de caricatură/portret, facepainting și alte surprize din partea participanților.

Evenimentul dedicat părinților și copiilor de toate vârstele, interesați să descopere cele mai atractive și benefice oportunități de dezvoltare personală și petrecere a timpului liber, a reunit în incinta Shopping City centre de tip afterschool (Smart School), centre de limbi străine (Kids & Teen Learning Centre şi Cristina Moroșanu Educational Center, dar și reprezentanți ai editurii de cărți în limba engleză Usborne), cluburi de arte marţiale (Aikido Suceava şi Botoșani și Karate Suceava), dans (Bucovina Dance Studio), muzică și pictură (Școala Artelor Suceava), înot (Complexul de Nataţie şi Kinetoterapie al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava), baschet (ACS Phoenix Suceava, Castorii Suceava), fitness (Conect Fitness), gimnastică ritmică (Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava - Oana Pata ), dar şi teatru (Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava), consiliere parentală şi psihoterapeutică (psiholog Anca Macovei din cadrul Smart School).

La standul magazinului Decathlon atât cei mari, cât şi copiii au fost invitaţi să testeze trasul cu arcul, tenisul de masă, fotbalul, dar şi alte jocuri sportive, iar la Phoenix Club s-au făcut sesiuni de baschet. Cei mici au fost încântaţi de activităţile distractive şi educative la care au putut să participe alături de reprezentanţii cluburilor sportive, descoperind frumuseţea sportului în viaţa de zi cu zi. În plus, pe durata evenimentului copiii au avut posibilitatea să participe la nenumărate ateliere tematice.

În vreme ce Clubul Sportiv Şah Suceava le-a oferit ocazia de a participa la un concurs de şah pentru copii, Smart School Suceava a organizat ateliere de creaţie precum Stress Ball, Bufniţa Înţeleaptă, Coroniţă de toamnă, dar şi un modul psihologic, „Curaj și Încredere versus Teama de eșec”.

La standul Alexandria Librării a avut loc un atelier de colaje grafice pentru copiii coordonat de caricaturistul BOA, în vreme ce în altă parte le-au fost prezentate şi cărţi în limba engleză de la editura Usborne, una dintre cele mai apreciate edituri de cărți pentru copii.

Duminică, cei mici au avut parte de un spectacol de demonstrații de arte marțiale susținute de clubul AIKIDO, precum şi de karate, susţinute de Karate Suceava, atractive fiind şi antrenamentele fitness susţinute de ZAndreea Aerobics, dar și  programul de dans modern al Bucovina Dance Studio.

Copiii au avut ocazia de a observa în mod direct ce presupune fiecare activitate, astfel încât să poată lua o decizie în privința înscrierii la una dintre acestea.

Târgul de activități extrașcolare are rolul de a stimula curiozitatea și interesul copiilor în diverse domenii de activități extrașcolare care să-i disciplineze și responsabilizeze, oferind părinților o multitudine de oferte educaționale care să-i ajute să facă o alegere cât mai potrivită pentru dezvoltarea intelectuală și fizică a copiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Planeta Pasionaților” a adus distracția la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Planeta Pasionaților” a adus distracția la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei