Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 213 (6923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Percheziții

Autorii unor furturi de butelii, prinși după ce au dat mai multe spargeri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru indivizi din comuna Preutești, dintre care doi minori, au fost prinși de polițiști după ce au comis mai multe furturi de butelii din sediile unor societăți comerciale. Polițiștii au identificat autoturismul folosit la comiterea furturilor, ajungând astfel la principalul suspect și la complicii acestuia, care sunt cu toții cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Primele plângeri privind furtul unor butelii de gaz din sediul unor societăți comerciale din satul Chilișeni, al comunei Udești și Stamate, din comuna Fântânele, au fost depuse la data de 4 septembrie, stabilindu-se atunci faptul că autorii au folosit la comiterea faptei un autoturism marca Audi A4. În urma investigațiilor făcute de polițiști, s-a stabilit că autoturismul suspect se află în posesia lui Petru Ciprian C., de 23 de ani din comuna Preutești. În urma obținerii unui mandat de percheziție pe adresa suspectului, polițiștii din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală Ipotești și Preutești, împreună cu cei de la Biroul de Investigații Criminale Fălticeni și o grupă din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au descins în cursul dimineții de sâmbătă la domiciliul acestuia, de unde au ridicat o butelie de aragaz, posibil sustrasă în timpul spargerilor.

În urma audierilor asupra principalului suspect, la sediul poliției au fost conduși și C.E.M. de 16 ani, cei doi precizând și alți doi suspecți, Gheorghe S. de 30 de ani și P.A.S. de 17 ani, toți din comuna Preutești.

În urma unei plângeri depuse la poliție în timpul zilei de sâmbătă, prin care proprietarul unui PFA din Suceava reclama faptul că autori necunoscuți i-au sustras din sediu un număr de cinci butelii de gaz, cercetările au fost extinse, polițiștii identificând trei martori în comuna Preutești, care au cumpărat de la suspecți butelii de aragaz cu prețuri variind între 60 și 100 de lei. Valoarea prejudiciului a fost estimată la 5.565 lei, iar în perioada imediat următoare suspecții vor fi prezentați în fața procurorului de caz, care va hotărâ luarea unor măsuri restrictive față de suspecții cercetați în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorii unor furturi de butelii, prinși după ce au dat mai multe spargeri.
 Vizualizări articol: 4260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autorii unor furturi de butelii, prinși după ce au dat mai multe spargeri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei