Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 210 (6920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Lansarea proiectului „Diversificarea şi extinderea capacităţii Service Motoare Nord S.R.L. de producţie a pieselor de schimb pentru autovehicule şi motoare”

SERVICE MOTOARE NORD S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Diversificarea şi extinderea capacităţii Service Motoare Nord S.R.L.de producţie a pieselor de schimb pentru autovehicule şi motoare”, cod MySMIS 117094, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2. Sprijinirea creării şi extinderea capacităţilor avansate de producţie şi dezvoltarea serviciilor.

Contractul de finanţare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar. Valoarea totală a proiectului este de  6.836.825,88 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 3.486.213,92 lei.

Obiectivul general al proiectului este creşterea competitivităţii S.C. SERVICE MOTOARE NORD S.R.L. în domeniul fabricării pieselor pentru autovehicule şi motoare pentru autovehicule, prin modernizarea, extinderea şi completarea capacităţii de producţie şi prin acces la infrastructură tehnologică modernă, performantă şi eficientă din punct de vedere energetic. Intensificarea activităţii prin modernizarea fluxului tehnologic impune creşterea numărului de salariaţi şi are drept scop consolidarea poziţiei pe piaţă şi accesarea unor noi segmente de piaţă inclusiv prin activităţi de internaţionalizare.

Durata de implementare a proiectului este de 24 luni: respectiv de la data 02.08.2017 până la data 31.07.2019

Telefon: 0722345340, e-mail: mihaimax24@yahoo.com

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014 - 2020

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansarea proiectului „Diversificarea şi extinderea capacităţii Service Motoare Nord S.R.L. de producţie a pieselor de schimb pentru autovehicule şi motoare”.
 Vizualizări articol: 1366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Lansarea proiectului „Diversificarea şi extinderea capacităţii Service Motoare Nord S.R.L. de producţie a pieselor de schimb pentru autovehicule şi motoare”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei