Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 210 (6920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târg de obiecte handmade şi ateliere de creaţie pentru copii, în weekend, la Iulius Mall

Joi, 20 Septembrie 2018 (13:16:18)

Clienţii Iulius Mall Suceava se vor bucura de încă un weekend dedicat cumpărăturilor, mai ales că brandurile lor preferate îşi prezintă colecţiile de sezon. În completarea sesiunilor de shopping, primesc invitaţie şi la târgul de articole lucrate manual, iar prichindeii pot da frâu liber imaginaţiei la atelierele de creaţie special dedicate lor.

De vineri până duminică, în perioada 21-23 septembrie, toţi cei care îşi doresc să se accesorizeze cu bijuterii unicat sau care vor să ofere personalitate locuinţei lor sunt aşteptaţi la Târgul de Handmade, de la parterul Iulius Mall Suceava. Obiecte inedite, realizate prin tehnici aparte de maeştrii lucrului manual, sunt propunerile pentru iubitorii articolelor handmade. Vor găsi coliere, cercei, brăţări şi podoabe handmade, realizate din pietre preţioase şi semipreţioase, mărgele, fimo sau piele, genţi şi alte articole croşetate, obiecte decorative, cutii de bijuterii pictate manual, ceasuri de perete, tablouri şi multe alte propuneri originale. La târg sunt disponibile şi piese vestimentare şi accesorii, dar şi cosmetice naturale.

Dacă a început şcoala, la Iulius Mall Suceava continuă seria întâlnirilor creative şi distractive pentru prichindei. Sâmbătă, de la orele 14.00 şi 15.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici se vor putea exprima prin îndemânarea lor în realizarea unor obiecte decorative. Tema atelierelor de creaţie susţinute de specialiştii Creativ & Deco va fi realizarea unei păsări Flamingo din polistiren, desenată şi decorată de micii artişti. Toate materialele vor fi puse la dispoziţie de Iulius Mall, iar la final, năzdrăvanii vor primi în dar propriile creaţii. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrieri se pot face la Centrul Info, în ziua desfăşurării atelierelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg de obiecte handmade şi ateliere de creaţie pentru copii, în weekend, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târg de obiecte handmade şi ateliere de creaţie pentru copii, în weekend, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei