Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 210 (6920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fotbal pe pâine: Încă nişte rataţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cred că la un sondaj făcut atât printre cunoscători, cât şi în rândul celor care n-au nicio treabă cu sportul, la o întrebare referitoare la cele mai bune 25 de naţiuni în tenisul masculin, rezultatul final n-ar include şi Polonia printre cele 25. Cu toate acestea, Polonia ne-a bătut de ne-a zăpăcit la sfârşitul săptămânii trecute în Cupa Davis, lucru cu atât mai grav cu cât circul s-a desfăşurat în propria noastră bătătură. Cei 4 neisprăviţi care ne-au îmbolnăvit pe noi, fraierii care i-am urmărit pe viu sau la televizor sunt, indiscutabil, cei mai buni pe care îi putea aduna Federaţia Română de Tenis, la rândul ei condusă de cel mai bun dintre candidaţii de la ultimele alegeri: George Cosac. E drept că n-au mai fost şi alţi candidaţi, însă asta nu-i diminuează cu nimic meritele personale. Vorbesc de cele de manager, că alea de tenisman sunt mai greu de depistat, arhivele şi statisticile ocupându-se, de regulă, doar de cei mai buni 10.000 de tenismani din lume! Aşadar, cu eforturi evidente, dl Cosac i-a repatriat temporar pe domnii Copil, Ungur, Tecău şi Mergea, spre a da piept cu temuţii tenismeni polonezi Hubert Hurkacz şi Kamil Majchrzak, pe care dacă reuşiţi măcar să-i pronunţaţi corect înseamnă că deja aţi repurtat o victorie de palmares contra limbii poloneze. Vă aduc la cunoştinţă în mod respectuos că în nemărginitul meu cretinism am urmărit integral panarama de meci până în momentul final, fiindcă, lucrul naibii, s-a jucat integral, adică până împiedicaţii ăia din Polonia i-au bătut cu 3-2 pe împiedicaţii ăştilalţi. Dincolo de orice discuţie, polonezii au fost mai buni de la cap la coadă, chiar şi în meciurile pierdute, unul la simplu, în prima zi, şi cel de dublu. Altfel spus, ai noştri au fost de rahat chiar şi când au câştigat, asta petrecându-se mai degrabă din întâmplare şi nicidecum datorită vreunei superiorităţi în  vreun moment sau la vreun capitol. Nu-mi aduc aminte să fi văzut în ultimii aproape 50 de ani echipa României jucând în halul ăsta, nici măcar în vremurile de oarecum veselă amintire când pe teren se afla Hănescu. Şi care, privit în comparaţie cu rataţii ăştia de azi, pare un fel de Federer!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotbal pe pâine: Încă nişte rataţi.
 Vizualizări articol: 1237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 4 voturi
Fotbal pe pâine: Încă nişte rataţi4.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei