Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 210 (6920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inedit

Acţiune de prevenire a accidentelor, cu imagini de la tragedii rutiere recente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni au organizat, ieri, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere care a avut o abordare diferită faţă de cele clasice, bazate pe amenzi sau pe împărţirea de pliante.

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu cei de la Serviciului Rutier şi de la Serviciul de Ordine Publică, au constituit mai multe echipaje care au oprit şoferii şi pietonii şi le-au prezentat pe tablete electronice clipuri cu durata de 30 de secunde care surprind momentele unor evenimente rutiere grave înregistrate în judeţul nostru. Imaginile dure prezintă accidente recente petrecute în judeţul nostru, adevărate tragedii. Printre altele, au fost prezentate imagini de la accidentul de la Ilişeşti, în care o minoră a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni, sau cele în care doi tineri care se aflau pe o motocicletă au murit sub roţile unui autocar.

Comisarul-şef Ionuţ Epureanu, coordonatorul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul poliţiei judeţene, a remarcat că mai toţi cei opriţi au recunoscut că au făcut greşeli similare celor din filmele de prezentare şi doar norocul şi providenţa au făcut ca rezultatul să nu fie tragic. 

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Suceava a desfăşurat acţiunea în contextul derulării Proiectului EDWARD, iniţiat de Organizaţia Poliţiilor Rutiere din Europa – TISPOL, care îşi propune ca ziua de 19 septembrie a.c. să fie Ziua europeană fără persoane decedate în accidente rutiere.

Mesajul poliţiştilor este să acordăm o atenţie deosebită atunci când conducem în apropierea şcolilor ori în zone unde sunt mulţi copii, să nu conducem niciodată sub influenţa alcoolului, a medicamentelor ori a substanţelor care ne-ar putea afecta siguranţa, să ne asigurăm corespunzător şi să păstrăm distanţa de siguranţă în mers, să purtăm întotdeauna centura de siguranţă şi să avem grijă ca şi cei care călătoresc cu noi să o poarte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiune de prevenire a accidentelor, cu imagini de la tragedii rutiere recente.
 Vizualizări articol: 1126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acţiune de prevenire a accidentelor, cu imagini de la tragedii rutiere recente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei