Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 154 (6864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de acasă...

Perioada 12 – 18 iulie

Colocviile Putnei, ediţia a XXI-a, la Mănăstirea Putna

Anul acesta este un an special pentru români şi pentru Mănăstirea Putna, întrucât se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire din 1918, respectiv de când mănăstirea, odată cu Bucovina, a revenit la sânul Ţării Mame. Centrul de Cercetare şi Documentare „Ştefan cel Mare” al Sfintei Mănăstiri Putna marchează această aniversare prin organizarea unei ediţii speciale, a XXI-a, a Simpozionului internaţional de istorie Colocviile Putnei, care se va desfăşura în perioada 11-15 iulie.

 

Târgul Handmade, la Iulius Mall

De vineri până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall se desfăşoară o nouă ediţie a Târgului Handmade. Cei care apreciază unicitatea şi originalitatea obiectelor lucrate manual pot alege bijuterii felurite, accesorii vestimentare şi de păr, tablouri, decoraţiuni şi chiar cosmetice naturale. În plus, sesiunile de shopping în Iulius Mall sunt foarte atractive în această perioadă, pentru că magazinele afişează discounturi de până la 70%. Îmbrăcăminte la modă, încălţăminte perfectă pentru planurile de vacanţă, bijuterii şi accesorii în ton cu tendinţele sezonului, cosmetice şi articole sportive, toate sunt acum la promoţii estivale.

 

Vineri, 13 iulie

Lansare de carte, la Primăria oraşului Salcea

La Primăria oraşului Salcea va avea loc vineri, 13 iulie, de la ora 11:00, lansarea volumului de poezie de debut "Paisprezece vieţi şi încă o eternitate" al elevei Sorina Rîndaşu, în vârstă de 15 ani. Adolescenta şi-a descoperit pasiunea pentru scris la vârsta de 10 ani, iar de atunci a continuat să scrie, descoperind că poezia face parte din propria fiinţă. A scris peste 70 de poeme, unele dintre ele fiind publicate pe pagina ei de Facebook.

 

Duminică, 15 iulie

Spectacolul „Aladdin”, la Iulius Mall

Duminică, pe 15 iulie, de la ora 16.00, la Iulius Mall, cei mici sunt aşteptaţi la teatru. Spectacolul „Aladdin” este susţinut de Teatru la Cinema din Bucureşti şi se desfăşoară sub forma unui joc, în care sunt antrenaţi şi micii spectatori. Pe scenă se vor afla Aladdin, Jasmin, Duhul din lampa fermecată, Sultanul, Jaffar şi alte personaje de poveste. Alături de aceştia, cei prezenţi vor descoperi o lume îndepărtată, în care tânăra prinţesă se revoltă împotriva regulilor făcute de tatăl său şi îl întâlneşte pe Aladdin, un hoţ cu suflet bun, care a avut norocul să găsească o lampă fermecată. Despre peripeţiile celor doi veţi afla duminică, în spectacolul de la Iulius Mall, care se adresează copiilor cu vârsta între 3 şi 7 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de acasă....
 Vizualizări articol: 1297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei