Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 154 (6864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Covasna

Tabără gratuită de dezvoltare personală, pentru adolescente din judeţele Moldovei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Adolescentele cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani dornice să participe la activităţi de emancipare şi dezvoltare personală sunt invitate să se înscrie la Tabăra de Vară „Girl Up!”, ce va avea loc în perioada 9-12 august, în Covasna.

„Girl Up!” este o tabără de patru zile, unde 20 de fete din judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Vaslui, Iaşi şi Bacău vor avea ocazia să înveţe cum să se confrunte cu frânele din calea dezvoltării lor, care sunt problemele cu care persoanele de gen feminin se întâlnesc şi cum să le depăşească şi să îşi menţină încrederea şi dragostea de sine. Participantele vor lua parte la jocuri dinamice, workshopuri interactive despre women empowerment, leadership şi dezvoltare personală, vor învăţa tehnici de autoapărare şi vor avea ocazia să întâlnească personalităţi şi profesionişti din domeniu. Proiectul îşi propune să creeze un spaţiu sigur şi non-formal pentru tinere adolescente.

Tabăra este gratuită. Echipa asigură drumul dus-întors de la Iaşi către Covasna, cazarea şi mesele. Singurul cost care trebuie acoperit de către participante este drumul de la domiciliu până în Iaşi şi de la Iaşi spre domiciliu, după terminarea taberei.

Pentru mai multe informaţii despre proiect, cei interesaţi pot accesa link-ul http://americancouncils.ro/girl-up-camp/.

Pentru alte informaţii, pot contacta organizatorii pe adresa de e-mail flexalumni.ro@americancouncils.eu

Proiectul este organizat de absolvenţi ai programului FLEX (Future Leaders Exchange Program), finanţat de către Departamentul de Stat al Guvernului Statelor Unite ale Americii, cu sprijinul American Councils for International Education Romania şi în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna.

„Tabăra, totuşi, nu este neapărat despre a acumula nişte cunoştinţe, ci despre a deprinde o stare de spirit. Spiritul pe care noi dorim să-l transmitem este unul încrezător, independent şi asumat, iar trainingurile din tabără vor fi atât de dezvoltare personală, cât şi de autoapărare. Indiferent dacă eşti pasionată de problemele femeilor sau dacă nu te-ai preocupat vreodată de astfel de lucruri, noi te aşteptăm să te înscrii pentru că ceea ce ne dorim noi este ca tu să fii deschisă la idei noi şi să fii gata să îţi împărtăşeşti experienţele cu alte fete de vârsta ta într-un mediu sigur”, au transmis organizatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tabără gratuită de dezvoltare personală, pentru adolescente din judeţele Moldovei.
 Vizualizări articol: 1664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Tabără gratuită de dezvoltare personală, pentru adolescente din judeţele Moldovei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei