Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 154 (6864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident casnic

Bătrână de 82 de ani, cu arsuri grave după o explozie în bucătărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 82 de ani a suferit arsuri grave după o explozie din cauza unor acumulări de gaze. Marți după-amiază, în jurul orei 16.00, polițiștii de la Secția Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din Drăgoiești, care a anunțat că soacra sa, Maria R., în vârstă de 82 de ani, din Drăgoiești, are arsuri în urma unei explozii.

Din cercetări a rezultat că femeia locuiește singură într-o zonă izolată a satului Măzănăești, neavând în apropiere vecini.

Acum două zile, pe 10 iulie, ginerele a mers în vizită la soacra sa, găsind-o căzută în locuință. Bunuri din casă erau răvășite, iar geamurile sparte.

Din cercetările poliției a rezultat că femeia suferise accidentul cu două zile înainte, pe 8 iulie. Așadar, femeia a stat două zile în casă până să fie găsită.

Bătrâna a încercat să aprindă flacăra de la aragazul din bucătărie, moment în care s-a produs o explozie. Din cercetări rezultă că explozia s-a produs cel mai probabil din cauza unei defecțiuni la sistemul de conectare între butelie și aragaz, care a dus la acumulare de gaze.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că ferestrele şi acoperişul bucătăriei de vară şi o parte din ferestrele locuinţei au fost distruse în urma exploziei.

Octogenara a fost diagnosticată cu arsuri de gradul II și III pe 20% din suprafața corpului (mâini, față, fese) fiind dusă mai întâi la Spitalul din Gura Humorului și transferată apoi la Spitalul Județean Suceava.

Leziunile prin arsură sunt foarte delicate și pun probleme pe termen lung, astfel că un pacient cu arsuri nu este în afara oricărui pericol decât după multe zile de spitalizare. Leziunile prin arsură sunt cu atât mai sensibile în cazul bătrânilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână de 82 de ani, cu arsuri grave după o explozie în bucătărie.
 Vizualizări articol: 1210 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrână de 82 de ani, cu arsuri grave după o explozie în bucătărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei