Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 154 (6864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Dramă

Stare de șoc și regrete pentru Emanuel Mitric, tânărul mort la numai 27 de ani într-un accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moartea tânărului om de afaceri și consilier local din Rădăuți, Emanuel Mitric, în accidentul rutier extrem de violent petrecut marți după-amiază pe drumul național care leagă Iași de Suceava, la Sârca, a produs consternare printre sucevenii, foarte mulți la număr, care l-au cunoscut pe tânărul care urma să împlinească sâmbătă 28 de ani.

Emanuel Mitric era un tânăr om de afaceri şi politician cu o carieră promițătoare. Oameni care l-au cunoscut spun că nu refuza aproape niciodată să ofere ajutor, inclusiv în cazuri sociale sau de altă natură, pentru care i se solicitau sponsorizări.

Bogdan Nicolau, coleg în PMP cu Mitric, precum și în Consiliul Local Rădăuți, a fost unul din cei mai buni prieteni ai lui Emanuel. Acesta a fost aproape de a fi și el în mașină cu Mitric, marți după-amiază, când a avut loc nenorocirea.

„Eram colegi de partid, dar era și unul din cei mai buni prieteni ai mei. Chiar în ziua tragediei eram și eu la Iași și trebuia să ne vedem și să vin împreună cu el acasă.... Un prieten de ispravă, un camarad adevărat, un prieten de suflet”.

Bogdan Nicolau a povestit că Emanuel Mitric se grăbea să revină acasă, la Rădăuți, după ce își deschisese o firmă de curierat la Iași.

„Avea un BMW ultimul model, dar a avut ceva probleme cu el și l-a lăsat în service. Acel Renault nu l-am mai văzut, cred că îl primise în locul mașinii defecte, pentru a se putea deplasa. Bănuiesc că nu cunoștea mașina la fel de bine, s-a bazat pe intuiția lui de șofer, însă neșansa și ghinionul au făcut să se petreacă acestă tragedie”, a povestit Bogdan Nicolau.      

Marți, în jurul orei 15.00, Emanuel Mitric, aflat la volanul unui autoturism Renault Megane cu numere provizorii, se deplasa pe sensul dinspre Iași spre Suceava și, în apropiere de Târgu Frumos, a pătruns cu mașina pe contrasens. Autoturismul a acroșat ușor un microbuz plin cu călători, după care a intrat violent într-un autocar în care se aflau 15 persoane.

Emanuel Mitric a fost găsit încarcerat în mașină, cu leziuni incompatibile cu viața. Practic, mașina acestuia era un morman de fiare contorsionate. Având în vedere violența impactului, viteza excesivă pare a fi principala cauză a accidentului.

Din fericire, nu au mai fost și alte victime. Dacă mașina ar fi lovit microbuzul în care erau foarte mulți călători s-ar fi petrecut un adevărat carnagiu. 

Emanuel Mitric era consilier local de la 1 septembrie 2017.

La finele săptămânii trecute, Emanuel Mitric fusese ales vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Tineret a PMP, în cadrul unui congres de alegeri la care au participat 600 de delegați.

Emanuel Mitric urma să împlinească 28 de ani în această săptămână, sâmbătă, pe 14 iulie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stare de șoc și regrete pentru Emanuel Mitric, tânărul mort la numai 27 de ani într-un accident rutier.
 Vizualizări articol: 10918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Stare de șoc și regrete pentru Emanuel Mitric, tânărul mort la numai 27 de ani într-un accident rutier5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei