Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 140 (6850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Program estival

Trenul Suceava-Mangalia intră în circulație pe 29 iunie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

CFR Călători a anunțat punerea în aplicare a programului estival de circulație „Trenurile Soarelui”, care presupune peste 40 de trenuri care vor asigura zilnic legături directe din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră, către Delta Dunării şi retur.

Printre acestea se regăsește și IR 1952 Suceava Nord – Mangalia, care va pleca zilnic din Suceava la ora 20.25, în timp ce returul, IR 1953, va pleca la 21.35 din Mangalia.

Trenul va începe să circule din noaptea de 29 spre 30 iunie, adică de vineri seară. Din capul locului se remarcă faptul că CFR Călători a introdus foarte târziu trenurile sezoniere. Anul trecut, trenul sezonier Suceava Nord – Mangalia a început să circule de pe 11 iunie. În acest an, din cauza crizei de vagoane, cea mai mare parte a lunii iunie a rămas descoperită. Alternativa oferită de CFR Călători este doar cu tren schimbat prin București.

Revenind la trenul Suceava-Mangalia care va începe să circule de pe 29 iunie, garnitura este prevăzută deocamdată cu vagoane de clasa I și clasa a II-a și vagon cușetă, care are cabine cu șase paturi.

Prețul unui bilet de la Suceava la Mangalia pleacă de la 100 de lei la clasa a II-a, cu posibilitatea obținerii de reduceri substanțiale, de până la 30%.

Dacă se achiziționează un bilet dus-întors călătorul beneficiază deja de 10% reducere, iar dacă biletul este achiziționat online se mai adaugă o reducere de 5%. De asemenea, pentru cumpărarea biletelor cu cel puțin 21 de zile în avans reducerea este de 25% din tariful de transport, plus 5% reducerea pentru online. Cu oferta minigrup 2-5 persoanereducerile acordate sunt de până la 30%, dacă achiziționarea se face online.

La cușetă, suplimentul de pat este de 34 de lei.

Având în vedere fluxul mare de călători, CFR le recomandă celor interesați să-și achiziționeze bilete din timp. Casieriile din stațiile mari vor fi foarte solicitate, astfel că nu este recomandată sub nici o formă achiziționarea biletului în ziua plecării. Cel puțin pentru cușetă, în primele zile, deja cele mai multe bilete sunt vândute.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trenul Suceava-Mangalia intră în circulație pe 29 iunie.
 Vizualizări articol: 2233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trenul Suceava-Mangalia intră în circulație pe 29 iunie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei