Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 140 (6850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Recunostință

„Cuplurile de aur” și „Cetățenii de Onoare”, premiați pe scenă, la Zilele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Frumoasa tradiție de sărbătorire a „Cuplurilor de aur” din municipiul reședință de județ a adus și anul acesta pe scena Zilelor Sucevei zeci de perechi care au împlinit 50 de ani de căsătorie, dar și trei personalități care au devenit „Cetățeni de Onoare”.

Duminică după-amiază, pe scena din parcarea Iulius Mall, unde au fost organizate majoritatea evenimentelor dedicate Zilelor Sucevei, „Cuplurile de aur” au primit din partea municipalității, prin intermediul primarului Ion Lungu, diplome de fidelitate, buchete de flori, precum și un premiu de câte 400 de lei.

Edilul Sucevei a ciocnit câte un pahar cu șampanie cu sărbătoriții: „Să-i aplaudăm pe acești oameni care sunt un model pentru orașul nostru. S-au sacrificat pentru orașul nostru, l-au construit în vremurile din urmă și sunt alături de noi și astăzi. Merită toată stima și considerația noastră”.

Un moment deosebit a fost și cel de înmânare a diplomelor de „Cetățean de Onoare”, în primul rând unei sucevence care a devenit membru al Academiei Naţionale de Inginerie din Statele Unite, cea mai prestigioasă recunoaştere profesională pentru inginerii cercetători din Statele Unite ale Americii, ca recunoaştere a contribuţiilor tehnice şi ştiinţifice deosebite în domeniul microsistemelor integrate în siliciu, al senzorilor şi al sistemelor de siguranţă industriale – dr. Cleopatra Cabuz, precum și renumiților instrumentiști Constantin Mîndrișteanu și Leonard Zamă.

„Nimic nu este întâmplător, suntem în anul Centenarului și îmi pare bine să fiu aici, pentru că la realizarea Unirii a participat și unul dintre strămoșii mei, membru al comitetului de 50 de persoane din Cernăuți, care a semnat Unirea Bucovinei cu țara în 1918”, a spus Cleopatra Cabuz, autor în 55 de brevete de invenţie înregistrate la Biroul de Invenţii al SUA, care a publicat peste 50 de lucrări tehnice şi ştiinţifice în reviste de specialitate sau în conferinţe ştiinţifice, precum şi în cărţi de specialitate.

La festivitățile de premiere a „Cuplurilor de aur” și a „Cetățenilor de Onoare”, alături de primarul Ion Lungu s-au aflat delegațiile orașelor înfrățite cu Suceava – cea a orașului Bethleem, condusă de primarul Anton Salman, a orașului Soroca, condusă de primarul Victor Său, precum și cele ale orașelor Cernăuți și Sosnowiec, reprezentate de către viceprimari. Tot acolo, dar în mulțime, s-au aflat și liderul PNL, Ludovic Orban, însoțit de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, și de parlamentarii Ioan Balan, Angelica Fădor, Dumitru Mihalescul și Bogdan Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Cuplurile de aur” și „Cetățenii de Onoare”, premiați pe scenă, la Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Cuplurile de aur” și „Cetățenii de Onoare”, premiați pe scenă, la Zilele Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei