Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 140 (6850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

„Noapte bună, tăticule!”

O comedie cu hohote de râs garantate, minunatul cadou oferit de Teatrul "Matei Vișniec" la Zilele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ce face un bărbat trecut de prima tinerețe, surprins în casă cu o tânără superbă, de către soția pe care o credea plecată la mare distanță?

Turbează, nu alta, mai ales că scuzele care le inventează îl afundă în fel de fel de situații amuzante, care se țin lanț, într-o comedie mai spumoasă decât șampania franțuzească, pusă în scenă de către un regizor genial, de „modă veche”, care readuce în prim-plan jocul actoricesc și replicile savuroase, ignorate de alții, în goana după senzaționalul tehnologiei moderne.

Premiera spectacolului „Noapte bună, tăticule!”, care a avut loc duminică seara, încheind stagiunea 2017 -2018 a Teatrului „Matei Vișniec” Suceava, s-a dovedit a fi un minunat cadou oferit sucevenilor de către municipalitate, în cadrul Zilelor Sucevei.

Accesul publicului a fost gratuit, iar numărul doritorilor a fost mult mai mare decât capacitatea sălii de spectacole, mulți spectatori urmărind spectacolul din picioare.

Spectacolul „Noapte bună, tăticule!”, pus în scenă în premieră în România, de Alexandru Grecu, cunoscut și apreciat regizor din Chișinău, este o adaptare după „Joyeuses Pâques” de Jean Poiret, un renumit actor, scenarist și scriitor de origine franceză.

Personajul principal, Ștefan cel dornic de o aventură extraconjugală, este interpretat magistral de talentul actor Răzvan Bănuț, care este prins în „jmerele” fermecătoarei Julie, adică Ioana Nichita, o tânără pe care o consideră idealul de frumusețe feminină, care-l face să „fiarbă” chiar și prin simpla ei prezență în preajma sa.

De cealaltă parte, Sophie, soția sa – interpretată de Diana Lazăr, frumoasă dar rece, mult prea rațională, ca un păianjen care își privește de la distanță prada, sigură că sub impresia libertății va deveni captivă în pânzele țesute cu iscusință.

  „O comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (el, ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură. O comedie subtilă și foarte actuală, servită lejer, cu mult umor și scene destul de picante, ancorate în lumea sentimentelor umane ” caracterizează spectacolul regizorul Alexandru Grecu.

Nu sunt deloc de neglijat nici personajele secundare, jucate de actori aleși unul și unul:  Doamna Valter - Sebastian Bădărău, care stârnește publicului nenumărate hohote de râs,  Dl. Valter – Alexandru Marin,  Frederic - Bogdan Amurăriței, Marlene - Delu Lucaci.

O comedie cu hohote de râs garantate, pe care sucevenii vor putea să o vadă sau să o revadă în toamnă, când începe noua stagiune a teatrului sucevean, care și-a îmbogățit repertoriul cu un spectacol savuros, de la început până la sfârșitul marcat de „explozia” de aplauze a publicului numeros.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O comedie cu hohote de râs garantate, minunatul cadou oferit de Teatrul "Matei Vișniec" la Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O comedie cu hohote de râs garantate, minunatul cadou oferit de Teatrul "Matei Vișniec" la Zilele Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei