Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 140 (6850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Distracție de weekend

Impresionant foc de artificii și concerte „fierbinți”, la Zilele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Programul ediției din acest an a Zilelor Sucevei a fost modificat comparativ cu cel din alți ani, astfel încât sucevenii care apreciază muzica ușoară să se poată bucura de aceasta pe parcursul a două zile, a treia fiind dedicată în totalitate muzicii populare.

Programul de divertisment dedicat Zilelor Sucevei a început de vineri, 22 iunie, cu tinere talente locale, Școala de dans Bucovina Dance Studio, Andy C., Unison Band și Alexandra Ungureanu.

Alex Velea, Antonia, Anna Lesko, trupa Alter Ego, dar și tinere talente locale au continuat spectacolul sâmbătă, pe 23 iunie, începând cu ora 18.00, în ciuda vremii potrivnice, un număr mare de oameni de toate vârstele, dar în special tineri, venind să se distreze alături de vedetele lor preferate, cântându-le melodiile și implicându-se în a face atmosferă.

Senzuala Ana Lesko a „ars în flăcări” pe scena Zilelor Sucevei, în parcarea Iulius Mall, în ciuda temperaturilor reduse.

Alex Velea, revenit la Suceava pentru a nu știu câta oară, a fost și de această dată bine primit de public, care a cântat și dansat alături de el, pe melodii cunoscute extrem de bine, mai ales că se aud în continuare la majoritatea radiourilor și posturilor TV de muzică din țară. Nici măcar ploaia nu a reușit să fugărească publicul adunat în număr mare, peste 10.000 de oameni, din parcarea Iulius Mall Suceava

Frumoasa Antonia a fost cea care a încheiat programul zilei de sâmbătă, cântând și dansând alături de trupa ei de dansatori, melodii foarte bine cunoscute de public, în special de admiratoare.

O surpriză plăcută a fost apariția pe scenă, alături de Antonia, la una dintre melodii, a partenerului ei de viață – Alex Velea, aceștia cântând împreună „Iubirea mea”, încheiată cu un moment pasional – un sărut fierbinte.

Un spectaculos foc de artificii, combinat cu lumini de stroboscoape, a ținut spectatorii cu ochii ațintiți spre cer, înspre apa Sucevei, mai bine de 10 minute, exploziile luminoase, de diferite culori, încheind o seară reușită, care a bucurat o mulțime de oameni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Impresionant foc de artificii și concerte „fierbinți”, la Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Impresionant foc de artificii și concerte „fierbinți”, la Zilele Sucevei2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei