Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 124 (6834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacție poliție

Motociclistul care a depășit inconștient și a fugit de polițiști 6 kilometri, băgat în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Motociclistul care a gonit cu poliţia după el în jur de 6 kilometri, la ieşirea din Suceava spre Botoşani, după ce în prealabil făcuse mai multe depășiri periculoase, a ajuns, ieri, după-amiază, în arestul poliției județene, pe numele său fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Având în vedere gradul de pericol social și inconștiența de care a dat dovadă tânărul în vârstă de 23 de ani polițiștii au considerat că se impune reținerea sa. Astăzi, la expirarea ordonanței, procurorul de caz se va pronunța ce măsuri vor fi luate mai departe.

Luni, în jurul orei 17.20, un echipaj format din poliţişti de la Salcea şi Dumbrăveni a primit sesizarea cu privire la un motociclist care face manevre periculoase pe DN 29, la ieşirea din Suceava spre Botoşani. Poliţiştii se aflau în control trafic pe DN 29, astfel că în scurt timp au identificat motocicleta.

Conducătorul motocicletei nu a oprit la semnal şi a sporit viteza de deplasare. De pe DN 29 urmărirea a continuat pe drumul județean care duce spre aeroport. Ajuns pe drumul de acces spre Centrul Economic Bucovina, motociclistul a luat-o pe ogor, sperând probabil să ajungă la Feteşti - Adâncata, localitatea de domiciliu. El nu a oprit nici după ce polițiștii au tras focuri de armă în plan vertical, în total cinci.

În cele din urmă, din cauza terenului accidentat, motociclistul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut. El a suferit leziuni la cap, inclusiv un traumatism cu pierderea cunoștinței, în condițiile în care nu avea cască de protecție. Motociclistul nu prea era motociclist, cel puțin din punct de vedere al codului rutier.  Elvis Cherar, în vârstă de 23 de ani, din Feteşti, nu este posesor de permis de conducere.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost pus sub acuzare pentru infracțiunea de conducere fără permis.

După ce au efectuat verificări suplimentare poliţiştii au constatat că motocicleta era înmatriculată, însă avea ITP expirat şi nu avea asigurare RCA valabilă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motociclistul care a depășit inconștient și a fugit de polițiști 6 kilometri, băgat în arest.
 Vizualizări articol: 1575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motociclistul care a depășit inconștient și a fugit de polițiști 6 kilometri, băgat în arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei