Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 124 (6834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

La Suceava va avea loc lansarea Confederaţiei Patronatelor Femeilor Antreprenor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Suceava va găzdui, la finalul acestei săptămâni, lansarea oficială a Confederaţiei Patronatelor Femeilor Antreprenor, prima confederaţie a atreprenoriatului feminin înfiinţată după perioada interbelică. Evenimentul va avea loc vineri, 8 iunie 2018, de la ora 16:00, la Salonul Eden Garden din Suceava, în cadrul Galei Femeilor Antreprenor. În cadrul aceluiași eveniment va avea loc și lansarea Federaţiei Femeilor de Afaceri din Regiunea de Nord-Est. Confederaţia este constituită ca uniune a Federaţiei Femeilor de Afaceri din Regiunea de Nord-Est și a Federaţiei Patronatelor Femeilor Antreprenor. Președintele Federaţiei Femeilor de Afaceri din Regiunea de Nord-Est, Liliana Agheorghicesei, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că noua confederaţie are drept scop susţinerea mediului de afaceri feminin. Liliana Agheorghicesei a arătat că evenimentul de lansare se va derula sub egida Centenarului Marii Uniri. Ea a spus că la lansarea noii confederaţii vor participa peste 300 de persoane, agenţi economici și personalităţi din ţară și străinătate, precum și reprezentanţi ai instituţiilor care susţin implicarea și dezvoltarea iniţiativelor feminine în afaceri, în societate sau în cultură.

„Această confederaţie va promova valori precum implicarea, dăruirea, responsabilitatea socială, simţul civic, profesionalismul și succesul și va evidenţia rezultatele obţinute de femeile antreprenor în diverse domenii ale vieţii economice, sociale, culturale și academice”, a spus Liliana Agheorghicesei. Ea a subliniat că în cadrul galei vor fi premiate femei de afaceri din judeţul Suceava care au avut succes în străinătate, printre acestea numărându-se și o suceveancă ce proiectează și construiește vapoare în Italia, Alexandra Tărniceru.

 

Proiecte europene pentru înfiinţarea a 235 de firme noi

În același timp, vicepreședintele Federaţiei Femeilor de Afaceri din Regiunea de Nord-Est, Luminiţa Chihai, a explicat că această structură este o organizaţie formată din patronate ale femeilor de afaceri din această zonă a ţării, printre care și Patronatul Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava. Luminiţa Chihai a precizat că din anul 2009 și până în prezent, acest patronat a fost și este beneficiar sau partener în mai multe proiecte cu finanţare europeană, care au ca scop sprijinirea antreprenorilor și dezvoltarea mediului de afaceri din România, dezvoltarea de noi competenţe profesionale și antreprenoriale și formarea resursei umane pentru sectoarele economice. Ea a spus că printre proiectele finalizate se numără „Școala pentru femei”, „IMM-ul, cheia succesului pentru tine și pentru România” sau „Parteneriatul strategic pentru dezvoltarea economiei sociale în regiunile de Sud-Vest și Nord-Est”. Luminiţa Chihai a precizat că în prezent sunt în derulare, până în anul 2020, patru proiecte europene prin intermediul cărora 2.030 de persoane vor dezvolta competenţe antreprenoriale în cadrul unor cursuri specializate și vor fi înfiinţate 235 de firme noi care vor crea 470 de locuri de muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Suceava va avea loc lansarea Confederaţiei Patronatelor Femeilor Antreprenor.
 Vizualizări articol: 1287 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Suceava va avea loc lansarea Confederaţiei Patronatelor Femeilor Antreprenor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei