Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 124 (6834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Polițistul lovit cu sabia în cap a revenit acasă. Prima imagine cu Dan Ciprian Sfichi

Vineri, 8 Iunie 2018 (09:39:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Polițistul de la Serviciul de Acțiuni Speciale, Dan Ciprian Sfichi, lovit cu sabia în cap în luna decembrie a anului trecut în timpul percheziției efectuate la locuința lui Alexandru Huțuleac, s-a întors pentru prima dată acasă, după 6 luni de spitalizare. Polițiștul în vârstă de 35 de ani și-a revenit aproape miraculos, după ce în primele zile medicii erau foarte rezervați în privința evoluției stării sale de sănătate. Dan Ciprian Sfichi se va întoarce la spital, pentru că mai are de făcut recuperare, însă important este că starea lui este bună. Polițistul a fost vizitat acasă de colegul Bogdan Bănică, liderul de la Suceava al Sindicatului Național al Polițiștilor din România „DECUS”. Acesta a postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant:„Intrând pe poarta mare în curtea îngrijită, l-am văzut. Era cu spatele, sprijinit într-o cârjă metalică. Am intuit că e el, după statură, chiar dacă ultimele luni și-au pus amprenta vizibil asupra sa. Când s-a întors cu privirea spre mine, vă mărturisesc, am rămas fără cuvinte. La propriu. Cip,...atât am putut pronunța deslușit...Am vrut să îl ajut să urce treptele. A refuzat categoric: "Mă descurc, sunt băiat mare!" Și s-a descurcat! Le-a urcat singurel, fără sprijin. .... La plecare m-a strigat, din spatele porții: "Scrie tu că le mulțumesc din suflet, tuturor! Te rog, nu uita!". Asta și fac, RESPECT vouă, cunoscuți sau străini ce ați fost lângă el. Ciprian vă iubește. Și Dumnezeu îl iubește pe Ciprian, redându-i viața!Și noi te iubim, Ciprian!"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițistul lovit cu sabia în cap a revenit acasă. Prima imagine cu Dan Ciprian Sfichi.
 Vizualizări articol: 2664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polițistul lovit cu sabia în cap a revenit acasă. Prima imagine cu Dan Ciprian Sfichi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei