Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 124 (6834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recrex

Companie din Suceava, partener pentru un nou asigurator de pe piaţa din România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania de asigurări LEV Ins, din Bulgaria, se pregăteşte să intre pe piaţa din România, într-un parteneriat cu firma suceveană Recrex.

Potrivit 1asig.ro, în Bulgaria, Lev Ins este specializată în asigurări RCA, fiindliderul segmentului auto,şi vinde anual poliţe de peste 100 de milioane de euro, depăşind inclusiv multinaţionalele.

Planurile de început pentru România vizează vânzarea de asigurări auto - RCA şi CASCO, urmând ca pe parcurs compania să îşi diversifice portofoliul.

De cealaltă parte, viitorul partener al companiei, Recrex, activează de câţiva ani la nivel internaţional pe mai multe segmente în ţări cum ar fi Spania, Italia sau Germania, dar şi în ţările vecine cum ar fi Bulgaria sau Moldova.

 Daniela Bădăluţă, preşedintele companiei Recrex, a explicat că ”piaţa de asigurări din România a atras atenţia pentru că are un potenţial ridicat de dezvoltare, lucru care se poate vedea şi în trendul din ultimii ani, când s-au dezvoltat şi alte segmente, altele decât auto”.

Potrivit declaraţiilor acesteia, publicate de 1asig.ro, „armonizarea legislativă împreună cu măsurile de stabilizare a pieţei luate de către autorităţi şi adoptarea directivelor europene oferă siguranţă, iar orice asigurator sau investitor străin în general capătă încredere atunci când legislaţia din ţara de destinaţie este similară cu cea din ţara de origine. Pe de altă parte, concentrarea foarte mare a segmentului auto pe doar 3 asiguratori creează o nevoie de dispersare în piaţă şi de îmbunătăţire a mediului concurenţial. Asiguratorii internaţionali sunt conştienţi că pot valorifica aceste oportunităţi mai ales într-un cadru legislativ favorabil”.

 În ceea ce priveşte dezvoltarea pe plan internaţional, LEV Ins vizează mai multe ţări, începând cu România, prin parteneriatul cu Recrex.

  "Principalul rol al Recrex în parteneriatul cu LEV Ins este cel de Reprezentant General, asta incluzând activitatea de management, reprezentarea fiscală, dar şi rolul esenţial de reprezentant de despăgubiri pentru gestionarea şi lichidarea dosarelor de daune. Totodată, Recrex are rolul de control şi suport pentru canalele de distribuţie", a mai explicat Daniela Bădăluţă, potrivit paginii online 1asig.ro.

De asemenea, aceasta a mai arătat că unul dintre cele mai importante angajamente ale Recrex în implementarea şi dezvoltarea acestui proiect îl reprezintă echidistanţă faţă de asigurator şi client, printr-o prezenţă tangibilă şi transparenţa în acelaşi timp. Acest angajament constituie o garanţie de bună practică în primul rând faţă de consumatori şi apoi faţă de autorităţi pentru operaţiunile din România ale LEV Ins prin reprezentantul său Recrex.

 De menţionat că acest parteneriat va aduce şi unele schimbări în dezvoltarea activităţii Recrex.

 "În cei peste 8 ani de activitate, Recrex şi-a desfăşurat activitatea cu succes şi la cele mai înalte standarde, având sediul principal la Suceava. Astăzi putem spune că acest lucru nu constituie o barieră, ci un avantaj, dar cu toate acestea dezvoltarea afacerii presupune şi stabilirea în alte locaţii, precum Bucureşti sau Sofia, dar fără a aduce schimbări asupra sediului principal. În vederea îndeplinirii angajamentelor asumate în toate liniile de afaceri, echipa Recrex este formată din profesionişti cu o vastă experienţă în domeniul asigurărilor care ating excelenţa în muncă lor indiferent de locaţia în care se află", a mai menţionat Daniela Bădăluţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Companie din Suceava, partener pentru un nou asigurator de pe piaţa din România.
 Vizualizări articol: 2226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Companie din Suceava, partener pentru un nou asigurator de pe piaţa din România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei