Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 124 (6834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Bogdan Gheorghiu: „Mitingul PSD din București va arăta lumii întregi că din păcate România a căzut în ghearele incompetenților”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu consideră că mitingul PSD din București, de pe 9 iunie, va arăta lumii întregi că „din păcate România a căzut în ghearele incompetenților”. Bogdan Gheorghiu a sesizat faptul că biroul Permanent al Parlamentului a decis ca autocarele şi maşinile care vor veni la acest miting să poată fi parcate în curtea Parlamentului, asta în condițiile în care mai mulţi protestari veniţi din Moldova, pentru a cere autorităţilor construcţia autostrăzii, au fost opriţi la intrarea în București.

„Scopul declarat al acestui miting organizat de un partid aflat de aproape doi ani la guvernare și care acaparează tot mai multe intituții este <lupta contra abuzurilor>, în condițiile în care există atât legislație românescă cât și europeană care prevede că orice persoană care săvârșește abuzuri poate fi pedepsită conform legilor”, a spus Gheorghiu, care a adăugat că „de fapt, <abuzurile> pe care le clamează PSD se referă la pedepsele judiciare pe care liderii de vârf ai PSD le-au obținut ca urmare a matrapazlâcurilor de tot felul pe care le-au făcut prin exercitarea discreționară a puterii după 1989. Visul de aur al PSD este revenirea la perioada din vremea lui Adrian Năstase, când justiția era călărită la partid, când orice semidoct devenea general și avea doctorat în știinte militare coordonat de Gabriel Oprea și când lupta anticorupție se desfășura prin piețele agroalimentare”. Gheorghiu a mai arătat că PSD nu este preocupat de banii europeni, de construcția de spitale și autostrăzi, de epidemiile care fac ravagii în rândul copiilor, de dezvoltarea economică și socială etc. „PSD deja consideră că statutul României de membru al Uniunii Europene este o piedică în proiectul transformării țării în paradis fiscal și penal”, a încheiat deputatul liberal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu: „Mitingul PSD din București va arăta lumii întregi că din păcate România a căzut în ghearele incompetenților”.
 Vizualizări articol: 1173 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bogdan Gheorghiu: „Mitingul PSD din București va arăta lumii întregi că din păcate România a căzut în ghearele incompetenților”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei