Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 122 (6832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Furt calificat

Tablă de peste 4.000 de lei, furată din zona tunelurilor de dezgheţ care au aparţinut Termica S.A.

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vechiul patrimoniu al Termica S.A., în mare parte dezafectat sau vândut la licitaţie unor firme, a devenit atracţia hoţilor de fier vechi. Un astfel de incident s-a produs în timpul zilei de sâmbătă, când mai multe persoane necunoscute au reuşit să sustragă o cantitate importantă de tablă tăiată şi depozitată în spatele unui gard de sârmă, fără însă a putea fi depistate încă de poliţişti.

Incidentul a fost semnalat poliţiştilor din oraşul Salcea abia duminică dimineaţă, în jurul orei 07.50, când printr-un apel la 112 un bărbat de 30 de ani din judeţul Iaşi anunţa furtul unei cantităţi de tablă debitată din zona tunelurilor de dezgheţ dezafectate, care au aparţinut firmei Termica S.A.. Bărbatul care a dat alarma este paznicul unei societăţi comerciale din acelaşi judeţ, care adjudecase prin licitaţie fierul provenit din fostele ventilatoare ale tunelurilor de dezgheţ.

Cercetările poliţiştilor au scos la iveală faptul că tunelurile de dezgheţ dezafectate sunt situate în zona oraşului Salcea, pe un drum comunal neclasificat, denumit ,,La Tuneluri”, iar obiectivul nu este asigurat cu pază sau sisteme de supraveghere. În urma licitaţiei, ventilatoarele de fier situate între tuneluri fuseseră adjudecate pentru dezafectare şi valorificare de o firmă din Iaşi. În cursul săptămânii trecute, lucrătorii firmei au tăiat şi pregătit pentru transport bucăţi de tablă de diferite dimensiuni şi forme, pentru valorificare, pe care le-au depozitat între cele două tuneluri. Sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, bărbatul din Iaşi s-a deplasat la tuneluri pentru a supraveghea cantitatea de tablă tăiată, ocazie cu care a constatat că gardul împrejmuitor din sârmă a fost tăiat în partea de est şi cantităţi importante de tablă fuseseră sustrase. Bărbatul a plecat singur în căutarea autorilor,bănuind că îi va găsi la un centru de colectare a fierului vechi din cartierul Iţcani. În dimineaţa zilei următoare, în jurul orei 06.40, acelaşi bărbat a văzut câteva căruţe încărcate cu bucăţi de tablă şi 3 bărbaţi de etnie romă, pe care îi bănuia că ar fi sustras tabla, în faţa porţii centrului de colectare a fierului vechi din cartierul Iţcani. El a sesizat organele de poliţie prin 112, însă la vederea sa, persoanele suspecte au dispărut cu tot cu căruţe pe un drum neamenajat din zonă, pierzându-şi urma. Prejudiciul calculat cu aproximaţie depăşeşte valoarea de 4.000 de lei, iar cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar de cercetare penală, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tablă de peste 4.000 de lei, furată din zona tunelurilor de dezgheţ care au aparţinut Termica S.A..
 Vizualizări articol: 1380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tablă de peste 4.000 de lei, furată din zona tunelurilor de dezgheţ care au aparţinut Termica S.A.0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei