Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 122 (6832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

S-au ales cu dosare penale, după ce s-au urcat băuţi la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunile de control ale poliţiştilor pentru prevenirea şi combaterea încălcării normelor rutiere duc la depistarea în trafic a unor conducători auto care se urcă la volan sub influenţa alcoolului, constituind un pericol pe şosele.

Un astfel de şofer pericol public a fost depistat în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică de către o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Vadu Moldovei, pe DN 2, în localitatea Vadu Moldovei.

În jurul orei 02.50, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism VW Passat, la volanul acestuia fiind Cristinel J., de 39 de ani din comuna Forăşti. În urma controlului cu aparatul etilotest, poliţiştii au înregistrat o alcoolemie în aerul expirat de 1,19 mg/l, ulterior bărbatul fiind condus la spitalul din Fălticeni, pentru recoltarea unor probe de sânge pentru stabilirea exactă a alcoolemiei. Pe numele său poliţiştii au întocmit un dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Duminică dimineaţa, puţin înainte de ora 11.00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe strada Dogari, din localitate, un autoturism marca VW, condus de Cristian C., de 45 de ani, din municipiul Suceava. Întrucât acesta mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Bărbatul s-a ales şi el cu un dosar penal, pentru aceeaşi infracţiune.

O acţiune a poliţiştilor din Câmpulung Moldovenesc, derulată la sfârşitul săptămânii trecute, având drept scop prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite, prevenirea şi combaterea încălcării normelor rutiere, mai ales a consumului de alcool, a faptelor cu violenţă şi a tulburării ordinii şi liniştii publice în zona discotecilor şi barurilor, a dus la constatarea a cinci infracţiuni, fiind aplicate în acelaşi timp 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.295 de lei. Oamenii legii au reţinut în câteva ore cinci permise de conducere, fiind controlate în timpul acţiunii 97 de autovehicule.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au ales cu dosare penale, după ce s-au urcat băuţi la volan.
 Vizualizări articol: 1239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
S-au ales cu dosare penale, după ce s-au urcat băuţi la volan5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei