Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 122 (6832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Profesionişti

Sumec Suceava, garanţia unor lucrări de calitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai moderne service-uri auto din judeţ şi-a deschis recent porţile. Investiţia realizată de cei de la Sumec Suceava în spatele Bazarului poate fi considerată un punct de referinţă în acest domeniu.

Angajaţii societăţii au la dispoziţie echipamente şi instalaţii ultraperformante, iar în acest moment SC Sumec SA este certificată ISO 9001, ISO 18001, ISO 14001. În plus, firma deţine autorizaţie RAR, dar şi verificări metrologice pentru toate echipamentele de service auto din dotare.

Potrivit autorizaţiei RAR, SC Sumec SA poate să execute lucrări de reparaţii şi întreţinere la toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, autofurgonete, autocamioane, utilaje şi echipamente pentru construcţii, respectiv buldoexcavatoare, autogredere, macarale şi automacarale, cilindri compactori, excavatoare, utilaje întreţinere drumuri de tip Unimog şi echipamentele aferente, utilaje de deszăpezire şi tractoare articulate forestiere.

Anton Filipiuc, directorul SC Sumec SA Suceava, a precizat că firma nu se rezumă doar la lucrări de reparaţii, ci execută şi lucrări de anvergură, gen schimbări de caroserie, inclusiv la maşini mari.

„În curând, se vor putea efectua şi inspecţii ITP, iar acest lucru se va putea realiza în măsura în care se va finaliza o nouă hală cu intrare-ieşire, aşa cum prevăd normele RAR. De asemenea, în scurt timp vom da în folosinţă o spălătorie pentru toate tipurile de autovehicule, inclusiv pentru camioane”, a arătat Anton Filipiuc.

Societatea funcţionează pe un spaţiu de 22.000 mp, din care suprafaţa aferentă service-ului auto este de 2.500 mp, în care se regăsesc birouri, săli de mese, vestiare, duşuri, toalete şi 14 boxe pentru reparaţii auto. Dintre acestea, 4 boxe sunt pentru mecanică auto, 2 boxe sunt pentru partea electrică şi de diagnoză auto, 4 boxe sunt pentru tinichigerie şi vopsitorie auto, acestea incluzând un stand pentru vopseluri, un spaţiu de pregătire, un cuptor pentru vopsit, tăieri cu plasmă şi suduri de orice tip de material, 2 boxe pentru lucrări la sistemul de frânare şi direcţie şi alte 2 boxe pentru service roţi.

Sumec lucrează cu trei ingineri mecanici specializaţi pe mecanică auto şi tinichigerie - vopsitorie auto, un  maistru mecanic auto, 9 mecanici auto, 6 tinichigii-vopsitori, un electrician auto şi un strungar.

„Toţi angajaţii sunt de specialitate şi au o vastă pregătire profesională. Acest colectiv tânăr şi cu idei inovatoare poate satisface aproape orice dorinţă a clienţilor noştri, iar serviciile sunt de cea mai înaltă calitate”, a concluzionat Anton Filipiuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sumec Suceava, garanţia unor lucrări de calitate.
 Vizualizări articol: 2547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sumec Suceava, garanţia unor lucrări de calitate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei