Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 122 (6832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bugetul Universităţii din Suceava, mai mare cu 32% în acest an

Marţi, 5 Iunie 2018 (16:04:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prezent la Universitatea „Ştefan cel Mare” la începutul acestei săptămâni, ministrul Educaţiei, Valentin Popa, a declarat că bugetul alocat instituţiei sucevene în 2018 este mai mare cu 32% decât cel aferent anului trecut. Creşterea este peste media naţională, bugetul alocat universităţilor din România, în acest an, fiind în medie cu 24% mai mare comparativ cu 2017.

”La finalul săptămânii trecute am participat la Consiliul Naţional al Rectorilor, de la Oradea, ocazie cu care am prezentat şi varianta finală a finanţării universităţilor pentru anul 2018. Bugetul pentru universităţile din România are o creştere de aproximativ 24% faţă de anul trecut. Dar Universitatea din Suceava, datorită calităţii cercetării şi a creşterii numărului de studenţi bugetaţi, are o creştere de 32% faţă de bugetul de anul trecut”, a arătat Valentin Popa.

Acesta a mai menţionat că finanţarea asigură cu prisosinţă toate creşterile salariale care se propagă începând cu a doua jumătate a anului trecut, dar mai ales de la 1 martie, când salariile au crescut cu 20%.

”Mai mult decât atât, în această lună vom asigura pentru fiecare angajat şi un voucher de vacanţă prin contractul instituţional. Sunt veşti bune, şi acestea se datorează clar dumneavoastră, colegilor mei”, le-a transmis ministrul universitarilor suceveni.

Ministrul de resort a participat luni, la Suceava, laCongresul Asociaţiei Mondiale de Ştiinţe ale Educaţiei, eveniment care a reunit în jur de 200 de cercetători şi cadre didactice din România şi străinătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bugetul Universităţii din Suceava, mai mare cu 32% în acest an.
 Vizualizări articol: 1284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugetul Universităţii din Suceava, mai mare cu 32% în acest an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei