Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 102 (6812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sesiune de examene

Programul admiterii la Seminarul Teologic ”Mitropolitul Dosoftei” din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Seminarului Teologic Liceal Ortodox ”Mitropolitul Dosoftei” din Suceava a lansat în aceste zile programul de admitere în sesiunea mai-iunie 2018. Înscrierile pentru admiterea în clasa a IX-a se vor face în zilele de 14 şi 15 mai, după eliberarea fişelor de înscriere pentru elevi. Probele de aptitudini se vor desfăşura în zilele de 16-18 mai, iar afişarea rezultatelor se va face pe data de 22 mai, zi în care se pot depune şi contestaţiile la aceste probe. Afişarea rezultatelor finale în urma contestaţiilor la probele de aptitudini va avea loc pe 25 mai 2018, iar la data de 11 iunie va avea loc actualizarea listei candidaţilor declaraţi admişi la probe, prin eliminarea candidaţilor corigenţi, repetenţi, amânaţi sau exmatriculaţi. Validarea şi afişarea listei candidaţilor admişi va fi făcută la data de 28 iunie.

La seminarul teologic ortodox se pot înscrie absolvenţi de gimnaziu care au media generală de absolvire a claselor V-VIII minimum 7,00, media la purtare fiind de minimum 9,00. După susţinerea unei probe orale, va avea loc o probă scrisă la religie, cu o durată de 2 ore, al cărei subiect se va fixa prin tragere la sorţi de către elev, în faţa candidaţilor şi a comisiei. Modul de calcul al mediei finale de admitere, precum şi alte detalii legate de înscriere şi desfăşurarea examenului de admitere pot fi găsite pe site-ul seminarului, la adresa seminarulortodoxsuceava.ro sau la sediul actual al seminarului, situat pe str. Calea Unirii, nr. 15, sau la telefon 0330 803 657. Conducerea Seminarului Teologic Suceava speră ca, începând din această toamnă, cursurile să se desfăşoare în noul sediu, situat la ieşire din Suceava spre Ipoteşti, într-unul dintre cele mai moderne sedii şcolare din ţară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul admiterii la Seminarul Teologic ”Mitropolitul Dosoftei” din Suceava.
 Vizualizări articol: 2441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programul admiterii la Seminarul Teologic ”Mitropolitul Dosoftei” din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pandişpan cu banane şi glazură caramel Este o prăjiturică din cele ”de familie”, fără multe pretenţii, dar care e şi pufoasă, şi gustoasă, şi destul de uşor de pregătit acasă.Avem nevoie de:3 banane mari, 1,5 pahare zahăr, 3 pahare făină albă, 2 plicuri praf de copt, 6 ouă, o... Citeşte