Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 102 (6812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Lucrurile se aşază de la sine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înainte ca tenisul să înceapă a lua caimacul, evenimentele din fotbal se încalecă, astfel că astăzi vom vorbi despre El Clasico şi înfrângerea FCSB de la Iaşi. Marele derby spaniol a sfârşit prin a enerva lumea. Goluri au fost, unele chiar frumoase, dar şi nervi şi faulturi care au degenerat, inclusiv arbitrul luând-o razna. Când vezi o asemenea sarabandă de erori, parcă începi să crezi într-o conspiraţie a arbitrilor pentru a convinge suporterii că numai arbitrajul video mai poate salva fotbalul. Până şi Messi a ajuns să bage materiale, alegându-se cu galben după un tackling la Sergio Ramos! Nu mă pot exprima asupra eliminării lui Sergio Roberto, iată că nici măcar un asemenea meci nu a fost acoperit suficient de camere pentru a ne da seama despre lovitură şi intensitatea ei, cert e că din repriza secundă erorile de arbitraj au decolat, două dintre cele mai mari fiind în favoarea Barcelonei. Mai întâi, golul lui Messi a fost precedat de un fault autentic al lui Suarez la Varane, apoi gazdele au fost păsuite de un penalty la intervenţia lui Alba la Marcelo. Se poate interpreta şi că Realul a fost dezavantajată la un meci care nu contează pentru ea, dar în urma căruia Barcelona instituie un prag greu de atins în La Liga, acela de invincibilitate pe un sezon întreg de 38 de etape (presupunând că nu pierde în ultimele trei)!

La noi în bătătură, CSMS Iaşi ne dovedeşte, şi bine face, că n-a intrat pentru figuraţie în play-off. A încurcat-o pe CFR mai puţin decât s-ar fi putut, iar pe FCSB mai mult decât s-ar fi crezut! Ieşenii merită toate aprecierile, dar şi bucureştenii s-au sabotat cu sârg. Din nu se ştie ce capriciu, în ultima vreme se caută a se dovedi că echipa nu depinde de Budescu, astfel că acesta e schimbat la pauză. Scuze pentru limbajul frust, dar singurii care nu-şi dau seama că sunt proşti sunt proştii înşişi. Dică o fi crezut că nu e un risc prea mare, cel mult să nu câştige, ceea ce s-a adeverit întrucâtva la lovitura liberă executată, în lipsa lui Budescu, de Bălaşa. Dar nici în visele cele mai rele nu-şi imagina că va pierde, mai ales în faţa unei echipe rămase în 10 oameni în ultimul sfert de oră!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrurile se aşază de la sine.
 Vizualizări articol: 1260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lucrurile se aşază de la sine5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pandişpan cu banane şi glazură caramel Este o prăjiturică din cele ”de familie”, fără multe pretenţii, dar care e şi pufoasă, şi gustoasă, şi destul de uşor de pregătit acasă.Avem nevoie de:3 banane mari, 1,5 pahare zahăr, 3 pahare făină albă, 2 plicuri praf de copt, 6 ouă, o... Citeşte