Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 102 (6812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Noutate

Pizzeria Mopan – preparate savuroase şi oferte tentante, într-un nou local deschis în apropierea intersecţiei Mărăşeşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mopan Suceava, unul dintre brandurile sucevene cu o dezvoltare foarte dinamică şi cu preocupare de promovare a produselor naturale şi proaspete, vine cu o nouă ofertă pe piaţa locală, prin deschiderea luni, 7 mai, a primei pizzerii în zona intersecţiei de pe strada Mărăşeşti, din apropierea Catedralei, alături de un nou magazin cu produsele firmei. Ideea a apărut în urmă cu puţin timp şi a fost rapid pusă în practică de un colectiv harnic, care în doar câteva săptămâni a reuşit să pună pe picioare o afacere cu gust şi ştaif, într-o zonă centrală a oraşului.

Totul a pornit de la conceptul de dezvoltare a unui sortiment de pizza deja aflat în vânzare în magazinele firmei Mopan Suceava, care pe lângă produsele de panificaţie a dezvoltat cu succes în ultimii ani şi segmentul de patiserie tradiţională, la care s-a adăugat în ultima perioadă activitatea de cofetărie inovatoare, foarte apreciată pe piaţă. Noua pizzerie a fost deschisă la începutul săptămânii într-un spaţiu generos şi amenajat cu gust, în apropierea intersecţiei de pe strada Mărăşeşti, nr. 44, la parterul blocului turn T1, în colţul opus Catedralei Ortodoxe. Zona foarte bună şi oferta redusă din preajmă în materie de alimentaţie publică le dau speranţe reprezentanţilor Mopan Suceava, care au pus la punct şi un sistem de livrare la domiciliul clienţilor, funcţional începând de ieri.

 

Un local primitor, cu o terasă relaxantă pentru clienţi

Locul se vrea unul relaxant pentru tineri şi pentru cei care locuiesc în zonă, dar şi pentru clienţii care vor să-şi petreacă o parte din timp în compania unui meniu gustos, cu pizza, paste şi sandvişuri, lângă o ceaşcă de cafea sau ceai de calitate sau degustând băuturile fine oferite în noul local. Preţurile sunt accesibile, iar programul pizzeriei începe la 09.00 dimineaţa şi se termină la ora 23.00, magazinul Mopan de alături având un program prelungit, fiind deschis începând cu ora 06.00 până la ora 22.00, iar duminica de la 07.00 la 14.00. S-a început astfel colaborarea cu un bucătar care a acumulat multă experienţă în pizzeriile din Italia şi care pune pe masa clienţilor peste 12 reţete de pizza, începând  cu Pizza Mopan, după reţeta casei, şi până la deosebite reţete precum Pizza Speciale, Calzone, Somon sau Vegetariană. Toată aparatura pizzeriei este absolut nouă, de ultimă generaţie, permiţând prepararea unor produse proaspete, gustoase şi sănătoase, în condiţii de igienă deplină.

Noutatea absolută pentru firma Mopan Suceava o reprezintă livrările la domiciliu, noul serviciu oferit clienţilor însemnând livrare de mâncare şi deserturi de patiserie, alături de o cafea de calitate oferită clienţilor. Foarte mulţi dintre aceştia au sunat deja la numărul 0740 409 409 pentru a comanda noile produse, clienţii având parte de promoţii în această perioadă de debut a activităţii.

 

Magazinul Mopan de lângă pizzerie vine cu oferte noi pentru cumpărători

De la magazinul Mopan de lângă pizzerie clienţii vor putea procura toate produsele de bază ale firmei Mopan, atât din vitrina caldă ce conţine plăcintele cu carne sau brânză, cât şi covrigei proaspeţi după noua reţetă, copţi într-un cuptor rotativ performant chiar în interiorul magazinului. Magazinul va oferi în acelaşi timp sandvişuri preparate în interiorul pizzeriei şi toată gama de produse de panificaţie şi patiserie oferite de Mopan Suceava, de la franzele, colaci, la alte delicii, fiind foarte ofertant pentru cumpărători. Prin această extindere, Mopan Suceava îşi reconfirmă poziţia de cel mai mare producător de produse de panificaţie din judeţ, oferind clienţilor atât preţuri bune, cât şi prospeţime, varietate şi calitate superioară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pizzeria Mopan – preparate savuroase şi oferte tentante, într-un nou local deschis în apropierea intersecţiei Mărăşeşti.
 Vizualizări articol: 6254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Pizzeria Mopan – preparate savuroase şi oferte tentante, într-un nou local deschis în apropierea intersecţiei Mărăşeşti5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pandişpan cu banane şi glazură caramel Este o prăjiturică din cele ”de familie”, fără multe pretenţii, dar care e şi pufoasă, şi gustoasă, şi destul de uşor de pregătit acasă.Avem nevoie de:3 banane mari, 1,5 pahare zahăr, 3 pahare făină albă, 2 plicuri praf de copt, 6 ouă, o... Citeşte