Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 102 (6812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sentinţă

14 ani de închisoare pentru individul care şi-a omorât soţia şi a abandonat-o în mijlocul drumului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul care şi-a ucis soţia şi apoi a abandonat-o în mijlocul drumului şi-a aflat ieri pedeapsa. Petru Dumitriu, de 38 de ani, din Vultureşti, a fost condamnat de magistraţii de la Tribunalul Suceava la 14 ani de închisoare. În plus, el trebuie să mai achite despăgubiri totale de 7.000 de euro şi 300.000 de lei către copiii femei. Soluţia de ieri nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, fapta a fost comisă la începutul lunii decembrie a anului trecut. Cei doi soţi consumau în ultima perioadă cantităţi mari de băuturi alcoolice, singuri sau împreună cu alte persoane din localitate, relaţiile dintre ei deteriorându-se treptat. Din cauza consumului de alcool cei doi îşi neglijau copiii şi gospodăria, între ei existând numeroase altercaţii şi incidente violente. O parte dintre aceste incidente violente au fost cercetate de poliţişti, care au declanşat anchete penale, însă nimic din comportamentul celor doi nu s-a schimbat.

 

Femeia a murit în urma unui incident deosebit de violent

În seara zilei de 4 decembrie 2017, în jurul orei 19:00, în timp ce Petru Dumitriu era la muncă, soţia acestuia a intrat în curtea casei unui consătean, pe care l-a întrebat dacă nu o găzduieşte câteva zile, după ce fusese bătută din nou de soţ. Femeia a rămas la locuinţa acestuia, aducând cu ea două sticle de băuturi alcoolice, pe care cei doi le-au băut împreună. Când s-a întors de la muncă, Petru Dumitriu a făcut treburile în gospodărie şi apoi s-a culcat. În dimineaţa următoare, în jurul orei 04.30, bărbatul a plecat de acasă să-şi caute soţia, pe care a găsit-o în casa consăteanului, ascunsă sub un pat.

Aici a început un adevărat scandal, iar Petru Dumitriu a început să o lovească pe femeie de nenumărate ori cu pumnii şi picioarele, prinzând-o de păr şi lovind-o cu capul de podea. Bărbatul aflat de faţă a încercat să-l potolească pe soţul agresiv, însă fără rezultat. După ce agresiunea a continuat circa 10-15 minute, agresorul i-a solicitat celuilalt bărbat să-l ajute să o pună pe soţia sa într-un cearceaf pentru a o duce acasă, însă pe drum cel care a asistat la toate violenţele a constatat că femeia murise şi l-a lăsat pe agresor în drum, ducându-se la un magazin, unde a povestit cele întâmplate.

Cadavrul victimei a fost abandonat chiar în mijlocul drumului, la o distanţă de circa cinci metri de intrarea în gospodăria celor doi soţi. Poliţiştii care au fost anunţaţi despre eveniment şi au ajuns la faţa locului au constatat că femeia era moartă. Concluziile medico-legale au arătat, în urma necropsiei, că moartea femeii a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutiv leziunilor meningo-cerebrale produse printr-un traumatism cranio-cerebral, iar analizele toxicologice au arătat o alcoolemie în cazul femeii de 1,65 mg/l alcool pur în sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 14 ani de închisoare pentru individul care şi-a omorât soţia şi a abandonat-o în mijlocul drumului.
 Vizualizări articol: 2760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14 ani de închisoare pentru individul care şi-a omorât soţia şi a abandonat-o în mijlocul drumului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pandişpan cu banane şi glazură caramel Este o prăjiturică din cele ”de familie”, fără multe pretenţii, dar care e şi pufoasă, şi gustoasă, şi destul de uşor de pregătit acasă.Avem nevoie de:3 banane mari, 1,5 pahare zahăr, 3 pahare făină albă, 2 plicuri praf de copt, 6 ouă, o... Citeşte