Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 102 (6812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violenţe

Doi fraţi din Şcheia, puşi sub acuzare pentru agresarea unui rival, în scandalul pentru păşunea comunală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi fraţi din Mihoveni - Şcheia au fost puşi sub acuzare pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce l-au agresat pe un consătean, în incinta unei case de pariuri din localitate. Episodul violent s-a petrecut pe 18 aprilie. Atunci, victima se afla în local, unde au intrat şi fraţii Lucian şi Petru Poroch. Între cele două familii exista o stare conflictuală mai veche, scandalul fiind legat de păşunea comunală şi de modul în care aceasta este folosită de crescătorii de animale. Lucian şi Petru Poroch sunt acuzaţi că l-au ţinut şi lovit pe bărbatul cu care se aflau în conflict. De altfel, agresiunea a fost surprinsă şi de camerele de supraveghere, principala probă a poliţiştilor.

A doua zi, victima s-a deplasat la Serviciul de Medicină Legală, unde s-a constatat prin certificat medico-legal că are leziuni ca urmare a unei agresiuni. De altfel, bărbatul avea toată faţa tumefiată, fiind lovit în zona feţei şi a capului.

Poliţiştii de la Postul Comunal Şcheia au deschis încă de a doua zi dosar penal, iar pe 7 mai, în continuarea cercetărilor, au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei doi fraţi, pentru comiterea infracţiunilor de lovire şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Petru Proch, în vârstă de 40 de ani, a fost audiat în aceeaşi zi, după care organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei Comunale Şcheia au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a acestuia.

Măsura de reţinere nu a fost luată întâmplător faţă de Petru Proch. Acesta a mai fost cercetat pentru infracţiuni de distrugere, lovire sau ultraj, pentru o parte dintre ele fiind şi trimis în judecată şi condamnat. Acesta a primit pedepse care au constat în achitarea de amenzi penale. Printre altele, acesta a fost judecat şi condamnat pentru agresarea a doi soţi, consăteni, dar şi pentru ameninţarea viceprimarului din Şcheia, Ilie Cojoc. Şi atunci, scandalul a plecat tot de la păşune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi fraţi din Şcheia, puşi sub acuzare pentru agresarea unui rival, în scandalul pentru păşunea comunală.
 Vizualizări articol: 1399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Doi fraţi din Şcheia, puşi sub acuzare pentru agresarea unui rival, în scandalul pentru păşunea comunală1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pandişpan cu banane şi glazură caramel Este o prăjiturică din cele ”de familie”, fără multe pretenţii, dar care e şi pufoasă, şi gustoasă, şi destul de uşor de pregătit acasă.Avem nevoie de:3 banane mari, 1,5 pahare zahăr, 3 pahare făină albă, 2 plicuri praf de copt, 6 ouă, o... Citeşte