Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 93 (6803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 26 aprilie – 2 mai

Bucovina Dog Show 2018, la Shopping City Suceava

În perioada 28 și 29 aprilie, Asociația Chinologică a Județului Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava organizează cel mai important eveniment chinologic din regiunea Moldovei - Bucovina Dog Show 2018. Suceava va fi gazda singurei expoziții chinologice internaționale din zona de nord a țării. Bucovina Dog Show 2018 va fi o premieră și pentru municipiul Suceava, întrucât prin cele 3 expoziții pe care le organizează, oferă șansa celor înscriși să devină direct Campion România. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, sâmbătă, 28 aprilie, şi duminică, 29 aprilie, în parcarea Shopping City Suceava.

 

Joi, 26 aprilie

Ansamblul Arcanul USV aniversează 55 de ani de existență printr-un concert la Casa de Cultură

Ansamblul studenţesc „Arcanul USV” al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) împlineşte 55 de ani, evenimentul fiind marcat printr-un concert aniversar, găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor, joi, 26 aprilie, de la ora 18.00. Programul artistic va fi asigurat de: Ansamblul Artistic „Doina Timișului” al Casei de Cultură a Studenților din Timișoara, Ansamblul Folcloric „Mugurelul” al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Iași, Ansamblul „Arcanul USV”.  Prețul unui bilet este de 15 lei. Informații la 0752092606.

 

Vineri, 27 aprilie

Spectacol de caritate al elevilor Colegiului „Mihai Eminescu”

Colegiul Național “Mihai Eminescu” Suceava organizează vineri, 27 aprilie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, spectacolul „Time machine”, eveniment caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru un băiețel în vârstă de 8 ani care a primit un diagnostic nemilos din partea medicilor, germinom intracranian.

Spectacolul este programat de la ora 17.00, iar prețul unui bilet este de 15 lei. Biletele pot fi procurate de la reprezentanții Consiliului elevilor.

Fondurile strânse din urma vânzării biletelor vor fi direcționate către plata tratamentului băiețelului. Acesta se află, în prezent, într-o unitate spitalicească din Cluj-Napoca.

 

Sâmbătă, 28 aprilie

Lansarea cărții „Prea mulți zei pentru un deșert”, semnată de Doina Roman, la Cărturești

La Iulius Mall Suceava - Librăria Cărturești din Suceava (Strada Calea Unirii, nr. 22) va avea loc sâmbătă, 28 aprilie, la ora 17.00, lansarea cărții „Prea mulți zei pentru un deșert”, semnată de Doina Roman (carte publicată la editura Paralela 45). Invitat: scriitorul Constantin Horbovanu. Doina Roman, născută în Ploieşti, a absolvit Business Administration la „Open University Business School”, UK. A debutat în 2014 cu romanul „Pragul”, editura Tracus Arte. Au urmat: „Pragul 2 – Umbra martor” şi „Pragul 3 – Ultimul trimis Oserp”, la aceeaşi editură. În 2017, la editura Paralela 45, în colecția Bestseller, i-a apărut romanul „Prea mulți zei pentru un deșert”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de griș (de post) Mai mult turtițe moi și dantelate decât clătite așa cum le știm noi, acestea sunt însă gustoase, economice si ușor de făcut. În plus, sunt de post și se pot face fie dulci fie sărate.Avem nevoie de:2 căni de griș, 2 căni de făină... Citeşte