Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 93 (6803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Calitate

Patru nominalizări pentru Hotel Dorna la Romanian TopHotel Awards

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Hotel Restaurant Dorna din Vatra Dornei a fost nominalizat la ediția de anul acesta a premiilor excelenței în industria hotelieră, a turismului şi ospitalității din România, eveniment ce va avea loc pe 24 mai la București. 

După cum spun organizatorii, gala, aflată la cea de-a șasea ediție, va fi un eveniment care își propune să premieze hotelurile, agențiile de turism, restaurantele si profesioniștii care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității din România în anul 2017.

Este pentru prima dată când un hotel din Vatra Dornei concurează la o asemenea gală, categoriile la care este nominalizat Hotel Restaurant Dorna fiind „Cel mai bun manager” - Adrian Chiforescu, „Cel mai bun hotel pentru agrement”, „Cea mai bună experienţă culinară într-un restaurant hotelier” și „Cea mai bună echipă hotelieră”

Ierarhia va fi stabilită în urma unui proces de vot, în două etape: online, ce va putea fi exprimat de orice utilizator de internet şi un vot al juriului.

„Le mulțumim celor care ne-au considerat, urmare a experienței de la Hotel Restaurant Dorna, demni de o asemenea onoare şi îi asigurăm că întreaga noastră echipă le stă, mereu, la dispoziție, la Vatra Dornei cu acelaşi drag!" ne-a declarat Adrian Chiforescu, managerul Hotel Dorna. Votul online se derulează până pe data de  15 mai la adresa http://voting.expremio.com/excellenceawards/publicVote. Această etapă va fi urmată de una în care 23 de personalități vor evalua toate nominalizările și vor contribui, alături de votul online, la stabilirea ierarhiei finale. Juriul reunește specialiști din domeniu și manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața românească.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul galei de pe 24 mai, ce va fi găzduită de către JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

TopHotel Awards este cel mai important eveniment care premiază excelenţa şi performanţa din industria de turism şi a ospitalităţii din România. De la industria hotelieră, la turism, spa-uri şi agrement, toate au în comun calitatea excepţională şi o abordare profesionistă în relaţia cu turiştii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru nominalizări pentru Hotel Dorna la Romanian TopHotel Awards.
 Vizualizări articol: 2679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Patru nominalizări pentru Hotel Dorna la Romanian TopHotel Awards5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de griș (de post) Mai mult turtițe moi și dantelate decât clătite așa cum le știm noi, acestea sunt însă gustoase, economice si ușor de făcut. În plus, sunt de post și se pot face fie dulci fie sărate.Avem nevoie de:2 căni de griș, 2 căni de făină... Citeşte