Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 93 (6803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiții

Primăria Cornu Luncii a început lucrările de modernizare la școala din Sasca Mare și la căminul din Băișești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria comunei Cornu Luncii a început lucrările la două obiective de investiții finanțate din fonduri guvernamentale și europene. Primarul comunei, Gheorghe Fron, a declarat că imediat ce vremea a permis au început investițiile din proiectul pentru modernizarea școlii gimnaziale cu clasele V-VIII din Sasca Mare. Gheorghe Fron a spus că proiectul a fost finanțat în prima etapă a Programului Național de Dezvoltare Locală, valoarea investiției fiind de 2,156 milioane de lei. „Am început deja lucrările la unul dintre corpurile de clădire ale acestei școli. Proiectul include lucrări pentru amenajarea de grupuri sanitare, montarea instalației de încălzire, reabilitarea acoperișului și  izolarea termică a clădirii”, a spus Fron, care a amintit că tot în prima etapă a PNDL, primăria Cornu Luncii a mai primit finanțări pentru construirea unei școli în Sasca Mare, a unui pod peste pârâul Sasca Mare, pentru reabilitarea școlii cu clasele I-VIII din Cornu Luncii, extinderea rețelei de alimentare cu apă și canalizare în Cornu Luncii, dar și pentru modernizarea drumului comunal Lămășeni – Sasca Nouă – Sasca Mică.

Primarul din Cornu Luncii a spus că tot anul acesta au început lucrările din cadrul proiectului de modernizare și dotare a căminului cultural din satul Băișești. Gheorghe Fron a spus că proiectul are o valoare de 1,231 milioane de lei şi este finanțat din fonduri europene. El a adăugat că tot din fonduri europene s-au primit finanțări și pentru proiectele de modernizare drumuri în Cornu Luncii, pentru modernizarea infrastructurii agricole pe o lungime de 7,228 de kilometri, precum și pentru construcția unei grădiniție cu program prelungit în satul Dumbrava. Gheorghe Fron a precizat că valoarea tuturor acestor proiecte finanțate din fonduri europene este de aproape 10 milioane de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Cornu Luncii a început lucrările de modernizare la școala din Sasca Mare și la căminul din Băișești.
 Vizualizări articol: 1847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Cornu Luncii a început lucrările de modernizare la școala din Sasca Mare și la căminul din Băișești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de griș (de post) Mai mult turtițe moi și dantelate decât clătite așa cum le știm noi, acestea sunt însă gustoase, economice si ușor de făcut. În plus, sunt de post și se pot face fie dulci fie sărate.Avem nevoie de:2 căni de griș, 2 căni de făină... Citeşte