Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 93 (6803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Curse aeriene

Cobrex Trans a început vânzarea online a biletelor de avion din Suceava spre Madrid şi Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Cobrex Trans a început, de marți seara, vânzarea online a biletelor de avion pentru zborurile pe care le va opera de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava către Madrid (Spania) şi Bucureşti. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul Cobrex Trans, la adresa www.cobrextrans.com/booking. Momentan pot fi achiziţionate doar biletele pentru zborurile Suceava – Bucureşti şi retur, precum şi pentru Suceava – Madrid şi retur. Iniţial compania a anunţat că va opera zboruri din Suceava şi către Verona, în Italia, însă în momentul de faţă nu au fost puse în vânzare bilete pentru acestă rută. Potrivit spuselor directorului de dezvoltare al companiei Cobrex Trans, Ștefan Runcan, pentru zborurile pe ruta Suceava – Verona „mai sunt câteva lucruri de rezolvat”, urmând să fie anunțată data de la care vor putea fi achiziționate biletele.

Cobrex Trans va opera de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava curse regulate către Madrid și București în zilele de luni şi joi, începând cu 14 iunie 2018. Avionul pentru zborul București – Suceava va pleca de pe Aeroportul Otopeni la ora 6:30 și va ateriza la Suceava la 7:25. Avionul pentru zborul retur va pleca de la Suceava la ora 17:25 și va ateriza pe aeroportul Otopeni la ora 18:20. Cursele aeriene de la Suceava spre Madrid vor decola de pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" la ora 7:55 și vor ateriza pe aeroportul Barajas la 11:05. Pentru zborul retur, avionul va decola de la Madrid la ora 12:05 și va ateriza la Suceava la ora 16:55.

Deși iniţial s-a anunțat un preț de 60 de euro pe segment pentru zborurile Suceava – București, și retur, preţurile afișate pe site-ul Cobrex Trans încep de la 80 de euro pe segment. Pentru zborurile de la Suceava la Madrid preţul pentru o călătorie porneşte de la 140 de euro.

Prețul include biletul, un bagaj de mână și unul de cală, precum și o masă caldă la bordul aeronavei. Ștefan Runcu a arătat că zborurile vor fi operate cu o aeronavă Boeing 737 – 300, cu 148 de locuri, compania Cobrex Trans demarând deja procedurile pentru achiziționarea prin leasing a unei noi aeronave.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cobrex Trans a început vânzarea online a biletelor de avion din Suceava spre Madrid şi Bucureşti.
 Vizualizări articol: 3071 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 5 voturi
Cobrex Trans a început vânzarea online a biletelor de avion din Suceava spre Madrid şi Bucureşti3.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de griș (de post) Mai mult turtițe moi și dantelate decât clătite așa cum le știm noi, acestea sunt însă gustoase, economice si ușor de făcut. În plus, sunt de post și se pot face fie dulci fie sărate.Avem nevoie de:2 căni de griș, 2 căni de făină... Citeşte