Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 93 (6803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Ediția a VIII-a

Subcarpați și Odyssey deschid festivalul „Zile și nopți studențești”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai mare festival studențesc - „Zile și nopți studențești” (ZNSt) - se apropie cu pași repezi, ediția 2018, a VIII-a la număr, desfășurându-se în perioada 7 - 27 mai.

În deschiderea festivalului, organizatorii pregătesc un concert extraordinar cu trupele Subcarpați și Odyssey, acesta fiind programat luni, 7 mai, în parcarea din fața corpului principal al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava (USV), în jurul orei 20.00.

Dacă cei de la Odyssey sunt deja familiarizaţi cu scena Universităţii, fiind alături de studenți în mai multe evenimente organizate de-a lungul timpului, pentru cei de la Subcarpați prezența în fața studenților USV este o premieră.

Subcarpați este un proiect muzical de mare succes, care combină elemente din muzica electronică și hip-hop cu influențe din folclorul românesc.

Referitor la festivalul „Zile și nopți studențești”, desfășurat pe parcursul a trei săptămâni, acesta va cuprinde zeci de evenimente sportive, competiții individuale și pe echipe, evenimente educaționale și seri sociale (concerte, seri de folk, seri de film etc.), spectacole de teatru și film, conferințe și ateliere de lucru.

Programul complet al evenimentului va fi făcut public în zilele următoare.

„Zile și nopți studențești” este un proiect marca ASUS - Asociația Studențiilor din Universitatea Suceava, în colaborare cu Universitatea “Ștefan cel Mare”, Casa de Cultura a Studenților și organizații studentești din universitate.

„Zile și nopți studențești” este un proiect ce are ca obiectiv atragerea și implicarea studenților în activități extracurriculare de natură educațională, culturală și socială cu care aceștia să se identifice pentru a-și dezvolta un cult al participării.

ASUS, prin intermediul ZNSt, vrea să aducă în fața studenților o alternativă la dezvoltarea educațională pe care o primesc în facultate.

„ZNSt le propune studenților o abordare nonformală, concretizată prin concursuri de cultură generală, conferințe, proiecție de scurtmetraje, dezbateri, donare/lansare de cărți, artă foto, etc., toate cu scopul de a stimula și de a valorifica potențialul și capacitățile fiecărui individ în parte”, spun organizatorii.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subcarpați și Odyssey deschid festivalul „Zile și nopți studențești”.
 Vizualizări articol: 2271 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Subcarpați și Odyssey deschid festivalul „Zile și nopți studențești”3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de griș (de post) Mai mult turtițe moi și dantelate decât clătite așa cum le știm noi, acestea sunt însă gustoase, economice si ușor de făcut. În plus, sunt de post și se pot face fie dulci fie sărate.Avem nevoie de:2 căni de griș, 2 căni de făină... Citeşte