Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 93 (6803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Finanțare

CNAIR a alocat 20 de milioane de lei pentru lucrările la Centura municipiului Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a alocat o sumă de 20 de milioane de lei pentru lucrările la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți. Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, a precizat că așa cum a anunțat anterior, banii au fost deja alocați și au intrat în contul Direcției Regionale pentru Drumuri și Poduri Iași, iar ordinul de începere a lucrărilor va fi semnat joi, 26 aprilie 2018.

Mirela Adomnicăi a explicat că lucrările ce vor fi executate vor consta în mutări sau protejări de rețele electrice aferente tronsonului 4, în valoare de 400.000 lei, lucrări la  structurile de poduri și pasaje de cale ferată, și de expropriere. 

Tronsonul 4 al șoselei de centură din Rădăuți are o lungime de circa 3,5 kilometri, pleacă din sensul giratoriu al intersecției cu DN 17A, traversează DN 17A, calea ferată Dornești – Nisipitu pe un pasaj și parcurge terenuri din intravilanul municipiului Rădăuți. Până în prezent, pentru această investiție s-au finalizat mai multe etape ale proiectului, respectiv intabularea dreptului de proprietate al statului și dreptul de administrare al CNAIR asupra coridorului de expropriere, întocmire documentații cadastrale individuale, precum și a rapoartelor de evaluare pentru 53 de imobile din cele 556 imobile cuprinse în HG 175/2012, privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării Varianta de ocolire Rădăuți, reprezentând 10% din cărțile funciare individuale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CNAIR a alocat 20 de milioane de lei pentru lucrările la Centura municipiului Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CNAIR a alocat 20 de milioane de lei pentru lucrările la Centura municipiului Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de griș (de post) Mai mult turtițe moi și dantelate decât clătite așa cum le știm noi, acestea sunt însă gustoase, economice si ușor de făcut. În plus, sunt de post și se pot face fie dulci fie sărate.Avem nevoie de:2 căni de griș, 2 căni de făină... Citeşte