Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 63 (6773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăieri ilegale

Bărbat grav rănit, după ce un arbore s-a prăbuşit peste el în pădure

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Cârlibaba a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost victima unui accident petrecut în pădure. În timp ce se apucase de tăiat câţiva arbori, un alt copac agăţat în cădere l-a lovit pe bărbat în spate, cauzându-i mai multe leziuni. El a fost transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale, iar pe numele său, poliţiştii au deschis un dosar penal de cercetare. Accidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, după ce Marius C., de 30 de ani, din satul Gura Țibăului, comuna Cârlibaba, a ajuns în jurul orei 17.00 acasă, în stare de ebrietate. După o jumătate de oră, el a luat drujba şi s-a dus într-o pădure de la marginea satului, pentru a tăia câteva lemne pentru foc. Pe viscol şi vânt puternic, bărbatul a tăiat doi molizi, care s-au agăţat în cădere de alţi arbori. În timp ce încerca să doboare un al treilea arbore, a fost surprins de unul dintre arborii agăţaţi, care l-a lovit în zona spatelui, bărbatul fiind în imposibilitate de a se mai deplasa. A strigat după ajutor şi soţia acestuia a sunat de urgenţă la 112, cerând sprijin medical. El a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism coloană lombară şi suspiciune de fractură de coloană lombară.

Cercetările la faţa locului au dus la concluzia că cei trei arbori tăiaţi de bărbat nu erau marcaţi, făcând parte din fondul forestier privat al comunei. Pe numele lui Marius C. a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi tăiere de arbori fără drept.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat grav rănit, după ce un arbore s-a prăbuşit peste el în pădure.
 Vizualizări articol: 1853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat grav rănit, după ce un arbore s-a prăbuşit peste el în pădure0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei