Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 63 (6773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Activitate

„Parteneriatul părinte - copil reflectat în activitatea grădiniţei”, la Grădiniţa „Norocel”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Grădiniţa cu Program Normal „Norocel”, structură a Şcolii Gimnaziale Nr. 6 Suceava, a avut loc sâmbătă, 17 martie, o sesiune de referate şi comunicări cu tema: „Parteneriatul părinte – copil reflectat în activitatea grădiniţei”. Profesoara Mărioara Maftean a apreciat că sesiunea de referate şi comunicări a oferit cadrelor didactice din judeţ posibilitatea şi oportunitatea de a-şi împărtăşi experienţa didactică, de a promova modele de bune practici, de a populariza şi valorifica proiecte legate de parteneriatul cu părinţii. Schimbul de idei, soluţii, modalităţi de realizare, expunerea unor experienţe pozitive personale şi preluarea lor, a mai spus Mărioara Maftean, poate determina creşterea calităţii actului didactic în grădiniţe cât şi ridicarea prestigiului acestora în comunitate. Participarea cadrelor didactice la acest eveniment atestă o preocupare evidentă faţă de propria formare profesională, deoarece se desfăşoară sub forma unei dezbateri experienţiale, în care fiecare cadru didactic participant îşi expune modalităţile de realizare a unor activităţi în parteneriat cu părinţii, cât şi proiecte derulate în acest sens. „Parteneriatul părinte - copil - grădiniţă asigură convergenţă educaţională, cunoaşterea muncii cadrelor didactice angrenate în acest demers de către părinţi şi facilitează urmărirea comportamentului, atitudinii, veleităţilor pe care le posedă proprii copii, cât şi a modului lor de manifestare în colectivitate, a ritmului de evoluţie individuală, atestând o radiografie a profilului psihic, intelectual şi comportamental al copiilor”, au concluzionat participanţii la sesiunea de sâmbătă. Această activitate ştiinţifică şi didactică a fost posibilă datorită implicării în organizare şi coordonare a Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava şi a inspectorului pentru educaţie timpurie, profesor Daniela Răileanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Parteneriatul părinte - copil reflectat în activitatea grădiniţei”, la Grădiniţa „Norocel”.
 Vizualizări articol: 1320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Parteneriatul părinte - copil reflectat în activitatea grădiniţei”, la Grădiniţa „Norocel”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei