Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 63 (6773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale în trafic

Depistaţi cu viteză peste limită, în timpul unei acţiuni cu radare montate „în cascadă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunile întreprinse în ultimele zile de către poliţiştii suceveni, împreună cu cei aparţinând inspectoratelor din unele judeţe limitrofe, au avut drept scop reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive, folosind tehnica dispunerii în cascadă a aparatelor radar. O primă acţiune s-a desfăşurat, joi, pe DN 2, pe traseul Siret - Suceava - Fălticeni - Drăguşeni, cât şi pe un sector al drumului naţional din judeţul Iaşi. În timpul controalelor în trafic, pe segmentul de drum din judeţul Suceava au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 17.890 de lei, 31 dintre acestea fiind aplicate pentru depăşirea vitezei legale. În timpul acţiunii a fost depistat Vasile S., din oraşul Siret, care conducea autoturismul Mercedes Benz pe DN 2, cu viteza de 121 km/h, acestuia fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

În timpul zilei de vineri, poliţiştii Serviciului Rutier din IPJ Suceava, împreună cu poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Botoşani, au organizat o acţiune preventivă care a vizat tot combaterea conducerii autovehiculelor pe drumurile publice cu viteză nelegală pe DN 29, în raza de competenţă a celor două inspectorate de poliţie. În acest scop, pe acest drum naţional au fost montate mai multe aparate radar dispuse în cascadă, pe traseul Suceava - Salcea - Dumbrăveni - judeţul Botoşani. În intervalul orar 07.00 - 13.00, poliţiştii au aplicat un număr de 52 sancţiuni, în valoare de 23.635 lei, din care 33 pentru depăşirea vitezei legale. Au fost reţinute de asemenea două permise de conducere, ambele pentru depăşiri neregulamentare. În timpul controlului a fost depistat Virgil S., de 21 de ani, din comuna Vereşti, care conducea un autoturism marca Audi prin localitatea Dumbrăveni cu viteza de 88 km/h şi nu folosea centura de siguranţă, el fiind sancţionat contravenţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Depistaţi cu viteză peste limită, în timpul unei acţiuni cu radare montate „în cascadă”.
 Vizualizări articol: 1567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Depistaţi cu viteză peste limită, în timpul unei acţiuni cu radare montate „în cascadă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei