Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 63 (6773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Zile grele la serviciu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

...pentru liderii WTA şi ATP. Mai mult ca sigur, nu le vor uita niciodată, deşi din pricini diferite. N-ar fi fost mare lucru că a pierdut Simona, după ce navigase până în semifinale la Indian Wells, în timp ce alte nume grele cădeau ca spicele în jurul ei. Dar să încasezi o „lăptăreasă”, ca număr 1 mondial, ba încă de la o aspirantă, e dureros. În primul rând pentru ea, desigur. E şi o responsabilitate respectiva poziţie, nu doar o mândrie. Iar noi vom rămâne cu întrebarea lui Cahill suspendată în aer: ce s-a întâmplat de la 3-3 şi 30-0 pe serviciul lui Osaka? A fost agonizant să vedem că Simona nu se poate aduna şi câştiga măcar un game de orgoliu. Cum şi din partea cealaltă a tabloului tot o aspirantă a avansat, va fi fost o finală „osakasatkina”, la care nu ştiu câţi dintre noi ne vom fi uitat, sper măcar Simona s-o fi urmărit. În fine, trofeul la IW l-a mai câştigat, miza reală e sezonul de zgură, cu perla Roland Garros, măcar să fie perla coroanei de lider pentru ea, că atunci sigur o să privim înapoi fără mânie.

În schimb, Federer a fentat cumva soarta. E din alt aluat. Vorba aia (răstălmăcită), Dumnezeu a dat aluat! Elveţianul a fost condus cu set şi break. A întors mai întâi setul. Apoi, în decisiv, a fost condus de două ori cu câte un break. A spus-o şi el, probabil trebuia să piardă acest meci. Probabil, acesta e cuvântul! Dar de ce şi-ar aminti Roger de o victorie, doar are peste 1.100, plus că nu i-a adus trofeu? Pentru depăşirea propriului record de 16 victorii – 0 înfrângeri la începutul unui sezon (2006), acum dus la 17-0! Dar acest meci este în egală măsură şi despre Borna Coric. Tânărul croat a făcut ceea ce ar trebui să facă şi Thiem, a schimbat toată echipa, de la antrenor la sparring! Îl văzusem pe Progresul, acum câţiva ani, remarcându-i corectitudinea tuturor loviturilor, dar şi lipsa unei arme principale. Acum aceasta pare a fi reverul, dar e în progres peste tot. În plus, s-a transformat în animal de pradă. În ATP e mai greu de dat 6-0, însă Coric a reuşit acest lucru la Masters, ba încă de două ori! Iar acum, cu Federer, l-am auzit pe comentatorul de la Telekom Sport afirmând ceea ce simţeam şi eu, Coric etala cel mai bun tenis din cariera lui. Chiar dacă Federer a avut mingi de break în 8 game-uri din ultimele 9 de serviciu ale croatului, acesta a anulat vreo două treimi din ele, dar nu făcea figuraţie nici pe serviciul elveţianului, procurându-şi destule mingi de break şi convertind câteva. La trasul liniei, a ieşit la liman tot Roger în (probabil!) meciul anului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zile grele la serviciu.
 Vizualizări articol: 1162 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Zile grele la serviciu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei