Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 dec 2017 - Anul XXII, nr. 291 (6707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Urmărire în trafic

Un ucrainean care transporta țigări, prins pe E 85, după ce a încercat să se întoarcă din drum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, cetățean ucrainean, a fost prins de o patrulă de poliție în timp ce transporta țigări de contrabandă, cu o autoutilitară, pe E 85, dinspre Siret spre Suceava.  Miercuri dimineață, în jur de ora 6.00, polițiștii de la Secția Rurală Bălcăuți, aflați în serviciu de control pe E 85, în zona Ratoș, au efectuat semnal de oprire unei autoutilitare Mercedes Benz. Șoferul a oprit, a efectuat manevra de întoarcere și a accelerat spre Siret, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. Polițiștii l-au ajuns în scurt timp dim urmă pe suspect, care a oprit mașina.    

În urma controlului vehiculului s-a constatat că şoferul  deţinea mai multe baxuri de ţigări de provenienţă extracomunitară, motiv pentru care a fost condus la sediul  Secţiei 13 Poliţie Rurală Bălcăuţi, pentru o inventariere amănunțită. A rezultat că acesta a transportat pe E 85, pe direcția Siret spre Suceava, cantitatea de 1.858  pachete de ţigări de provenienţă duty-free, fără documente. Țigările de contrabandă, în valoare de aproximativ 18.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele ucraineanului a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Și autoutilitara cu care acesta făcea transportul a fost ridicată de polițiști.

„Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă, cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse”, a transmis comisarul Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un ucrainean care transporta țigări, prins pe E 85, după ce a încercat să se întoarcă din drum.
 Vizualizări articol: 2646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un ucrainean care transporta țigări, prins pe E 85, după ce a încercat să se întoarcă din drum0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă fiartă de smântână cu nuci ( rețeta bunicilor) Dacă dorim să facem ”în doi timpi și trei mișcări” o prăjitură foarte gustoasă din foile banale din comerț, această rețetă este perfectă. Se pregătește în 30 de minute, se potrivește la orice fel de foi și prăjitura poate fi... Citeşte