Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 dec 2017 - Anul XXII, nr. 291 (6707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Centrul de zi „Lumină Lină”

Poliția Locală Suceava a împărțit cadouri de Crăciun pentru zeci de copii nevoiași

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Polițiștii locali suceveni au demonstrat că, dincolo de uniformă și mulțimea de reguli pe care trebuie să le aplice pentru păstrarea ordinii și linișții publice, sunt și ei oameni, sensibili la nevoile celor din jur.

Într-un frumos gest de caritate, toți membrii Poliției Locale Suceava au donat fonduri pentru a oferi cadouri consistente unui număr de 30 de copii nevoiași, care primesc zilnic o masă caldă, îngrijire și îndrumare, la Centrul de Zi al Asociației „Lumină Lină”, din incinta bisericii „Sfânta Vineri”, situată în cartierul George Enescu.

O parte din cei 115 polițiști locali care au strâns bani pentru a le face sărbători mai frumoase copiilor de la Centrul de Zi au mers ieri să le ofere personal cadouri micuților, care se aflau la masă, când au ajuns ei.

„Nu întâmplător am ales această locație, pentru că avem un protocol de colaborare cu Asociația Lumină Lină – Centrul Social de noapte și știam de prezența copiilor la Centrul de zi. Ne-am gândit să le facem o bucurie, pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, știm cu toții ce își doresc copiii în această perioadă – cadouri, dulciuri, să aibă o atmosferă plăcută, în sânul familiei, pentru cei care o au.

Copiii de aici provin din familii cu situație financiară precară și ne-am gândit că oferindu-le daruri, le putem oferi o bucurie cu prilejul sărbătorilor de iarnă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Suceava, Liviu Manoliu.

Pe lângă zâmbete, fericirea din ochii copiilor și mulțimea de „mulțumesc” care s-au făcut auzite, polițiștii locali au fost răsplătiți de micuți cu un frumos colind, dar și cu un salut „ca la Poliție”, cu mâna la frunte și cu picioarele aliniate, ca la inspecție.

„Mulțumim tuturor celor implicați în această inițiativă și sărbători fericite sucevenilor! Vom continua cu astfel de acțiuni și în perioada care urmează – încercăm să facem noi și noi surprize unor astfel de copii”, a adăugat reprezentantul Poliției Locale Suceava.

„La Centrul de zi avem înscriși 29 de copii cu probleme sociale, ai căror părinți nu au cum le asigura condiții bune de trai. Unii provin din familii monoparentale, unii sunt în grija bunicilor. Aici li se oferă o masă, li se oferă ajutor la teme - mai ales că unii au mare nevoie de asta, au activități extrașcolare, vizitează muzeele, iar uneori ajung să vadă și un film, dacă sunt ceva fonduri disponibile”, a spus asistentul social Marilena Chirilescu.

Cu banii donați de fiecare polițist local au fost cumpărate cadourile pentru copii,  avându-se grijă ca pachetele să fie cât mai consistente, iar banii rămași au fost donați către Centrul de Zi al Asociației „Lumină lină”, pentru a fi asigurată hrana de prânz a micuților pentru perioada de după vacanță.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliția Locală Suceava a împărțit cadouri de Crăciun pentru zeci de copii nevoiași.
 Vizualizări articol: 1884 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliția Locală Suceava a împărțit cadouri de Crăciun pentru zeci de copii nevoiași0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă fiartă de smântână cu nuci ( rețeta bunicilor) Dacă dorim să facem ”în doi timpi și trei mișcări” o prăjitură foarte gustoasă din foile banale din comerț, această rețetă este perfectă. Se pregătește în 30 de minute, se potrivește la orice fel de foi și prăjitura poate fi... Citeşte