Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 dec 2017 - Anul XXII, nr. 291 (6707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incorigibil

Recidivist sub control judiciar, prins după ce a spart din nou automate de cafea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, recidivist proaspăt eliberat din penitenciar, mai mult, aflat sub control judiciar pentru fapte recente de furt, a fost prins de poliţişti la puţin timp după ce a spart un automat de cafea situat la parterul unei clădiri de pe strada Curtea Domnească din Suceava. S-a întâmplat acum două zile, în urma unei sesizări făcute la Poliţia municipiului Suceava.

Poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe Constantin Ciobanu, în vârstă de 37 de ani, din Siminicea. Acesta se afla sub control judiciar, începând cu data de 23 octombrie 2017.

Pe 22 octombrie a.c., bărbatul a spart automate de cafea tot în zona centrală a municipiului Suceava. El a fost prins în timp ce golea de bani aparatele de cafea de la parterul Casei de Cultură. Cel care a sesizat fapta a fost paznicul clădirii, care a sunat la Poliţia Locală, un echipaj deplasându-se imediat acolo şi reuşind să-l prindă pe suspect.

Ca mod de operare, bărbatul s-a folosit de un levier special confecţionat, cu care a forţat automatele şi a deschis sertarul în care se aflau monedele. 

Acum două zile, când a fost prins ultima dată la furat, bărbatul avea asupra sa sume de bani pe care nu le putea justifica. Anchetatorii au date că acesta ar mai fi comis furturi şi pe raza municipiului Bucureşti.

Judiciariştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, au dispus faţă de bărbatul din Siminicea măsura de reţinere în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Măsura a fost luată având în vedere trecutul său infracţional şi faptul că se afla sub control judiciar. Prin noua faptă comisă acesta a încălcat cea mai importantă măsură a controlului judiciar, astfel că este puţin probabil să mai fie lăsat în libertate prea devreme.

După furtul de acum două zile, acesta are un nou dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Recidivist sub control judiciar, prins după ce a spart din nou automate de cafea.
 Vizualizări articol: 3183 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recidivist sub control judiciar, prins după ce a spart din nou automate de cafea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă fiartă de smântână cu nuci ( rețeta bunicilor) Dacă dorim să facem ”în doi timpi și trei mișcări” o prăjitură foarte gustoasă din foile banale din comerț, această rețetă este perfectă. Se pregătește în 30 de minute, se potrivește la orice fel de foi și prăjitura poate fi... Citeşte