Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 dec 2017 - Anul XXII, nr. 291 (6707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lămuriri

PSD Suceava dă explicaţii despre finanţarea şoselei de centură a Sucevei şi a pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parlamentarii social-democraţi de Suceava au răspuns ieri acuzaţiilor preşedintelui Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, referitoare la lipsa finanţării a două obiective importante din judeţ, respectiv ruta ocolitoare a Sucevei şi pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc. Într-un comunicat remis redacţiei de Departamentul de comunicare PSD, se spune că ”parlamentarii social-democraţi suceveni, împreună cu colegii lor din Guvernul României, fac demersuri concrete pentru realizarea unor obiective importante pentru judeţ”, arătând că odată cu finalizarea procedurilor de atribuire a lucrărilor de construcţie a tronsonului nefinalizat din şoseaua de centură, Guvernul va acorda în 2018 suma necesară, din credite de angajament.

În ceea ce priveşte pârtia de schi, Departamentul de comunicare al PSD afirmă că ”deoarece Primăria Câmpulung Moldovenesc nu a depus documentaţia completă până la data curentă, în special scrisoarea de asigurare pentru instalaţia de transport, nu se vor putea face plăţi la contractul de finanţare. Ministerul Turismului asigură faptul că în momentul în care toate documentele solicitate vor fi prezentate, vor fi acordate sumele solicitate pentru decontare”.

”Modul în care Gheorghe Flutur a ascuns adevărul şi a acuzat pe nedrept guvernul social-democrat ne obligă să revenim la un alt subiect dezbătut intens în ultimele zile  - cel al pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc. Ca de fiecare dată când Gheorghe Flutur face o afirmaţie, adevărul este altul şi sucevenii au dreptul să cunoască realitatea”, se arată în comunicat.

Comunicatorii PSD mai spun că liderul liberal sucevean a fost informat oficial despre aceste lucruri. Şi că ”cei care doresc pot să verifice aceste informaţii la Ministerul Turismului sau, mai simplu, la Consiliul Judeţean Suceava, punându-se astfel capăt demagogiei liderului liberal”. ”Acesta (n.r. - Gheorghe Flutur), în loc să semneze manifeste superficiale cu simplu impact mediatic, ar trebui să-şi consilieze mai bine primarii din propriul partid, astfel încât comunităţile pe care le reprezintă să nu fie păgubite de finalizarea obiectivelor mult dorite, cum este cazul pârtiei de la Câmpulung Moldovenesc”, se mai arată în comunicatul PSD. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava dă explicaţii despre finanţarea şoselei de centură a Sucevei şi a pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 3808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 6 voturi
PSD Suceava dă explicaţii despre finanţarea şoselei de centură a Sucevei şi a pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc1.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă fiartă de smântână cu nuci ( rețeta bunicilor) Dacă dorim să facem ”în doi timpi și trei mișcări” o prăjitură foarte gustoasă din foile banale din comerț, această rețetă este perfectă. Se pregătește în 30 de minute, se potrivește la orice fel de foi și prăjitura poate fi... Citeşte