Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 dec 2017 - Anul XXII, nr. 291 (6707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Daniel Cadariu: Guvernarea PSD-ALDE nu vrea să finalizeze centura Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu a anunţat ieri că actuala guvernare PSD-ALDE nu vrea să finalizeze şoseaua de centură a Sucevei, lucru demonstrat şi de lipsa finanţărilor pentru anul viitor pentru această investiţie. Daniel Cadariu a precizat că după ce în perioada 2012-2015 Guvernul PSD nu a alocat nici un leu pentru centura Sucevei, în Legea bugetului pentru anul 2018 sunt prevăzute „două-trei firimituri pentru 2018”, iar finanţarea este propusă pentru 2019 „sau... la Paştele cailor”. „Noi am făcut încă o încercare de a trezi trista coaliţie fie şi în ceasul al doisprezecelea, coaliţie care continuă să blocheze judeţul Suceava. Am depus amendamente la Legea bugetului pe 2018, inclusiv pentru şoseaua de centură a Sucevei, dar care au fost respinse cu nonşalanţă de PSD-ALDE. Şi aşa cum merg lucrurile, se vede că guvernarea PSD-ALDE nu vrea să finalizeze centura Sucevei. Ipocrizia acestora nu are margini, dacă ar fi să mă iau doar după unele comunicate transmise recent, cum că lucrurile ar sta altfel”, a declarat senatorul PNL de Suceava.

Daniel Cadariu a precizat că aceste afirmaţii ale sale sunt confirmate inclusiv de Ministerul Transporturilor, care a răspuns recent unei interpelări pe care a transmis-o luna trecută cu privire la finalizarea şoselei de centură a municipiului Suceava. Cadariu a declarat că în răspunsul primit recent de la Ministerul Transporturilor se spune foarte clar că termenele privind licitaţia vor putea fi stabilite numai după obţinerea finanţării. „În răspunsul primit se spune foarte clar că termenele privind licitaţia vor putea fi stabilite numai după obţinerea finanţării. Or, prin Legea Bugetului, nu se asigură în 2018 finanţare pentru finalizarea centurii. Foarte clar şi foarte trist: nici măcar termenele pentru licitaţia la centura Sucevei nu pot fi stabilite. Cât despre termenul de finalizare a centurii, Ministerul Transporturilor recunoaşte că nici vorbă să fie 2018, ba mai mult, nici nu poate stabili un termen de finalizare a lucrărilor”, a explicat parlamentarul liberal.

Daniel Cadariu a mai adăugat că în răspuns se mai precizează că acest lucru s-ar putea face numai după finalizarea procedurilor de achiziţie publică de lucrări şi după semnarea contractelor de proiectare şi execuţie. „Am tot auzit bâlbâieli privind termenele de finalizare a rutei ocolitoare a Sucevei. Cu acest răspuns lucrurile devin foarte clare, dar îngrijorătoare. Chiar Ministerul Transporturilor confirmă că centura Sucevei nu va fi gata în 2018, şi se pune întrebarea: când va fi totuşi finalizată această investiţie? În timpul guvernării PSD-ALDE, în nici un caz! Şi asta pentru că, pur şi simplu, nu vor”, a subliniat Daniel Cadariu.

El a mai spus că PSD preferă să-i ademenească pe suceveni „la alba-neagra” cu promisiuni „de-a dreptul indecente”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Cadariu: Guvernarea PSD-ALDE nu vrea să finalizeze centura Sucevei.
 Vizualizări articol: 1298 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Daniel Cadariu: Guvernarea PSD-ALDE nu vrea să finalizeze centura Sucevei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă fiartă de smântână cu nuci ( rețeta bunicilor) Dacă dorim să facem ”în doi timpi și trei mișcări” o prăjitură foarte gustoasă din foile banale din comerț, această rețetă este perfectă. Se pregătește în 30 de minute, se potrivește la orice fel de foi și prăjitura poate fi... Citeşte