Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 dec 2017 - Anul XXII, nr. 285 (6701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trimis în judecată

Și-a omorât în bătaie amicul de pahar, într-un garaj din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii au anunțat finalizarea anchetei în cazul crimei petrecute în urmă cu ceva mai mult de o lună de zile într-un garaj de pe strada Oituz din municipiul Suceava. Totul a plecat de la o altercație pe fond de consum de alcool, iar o serie de lovituri foarte violente, cu pumnii și picioarele, i-au fost fatale victimei, un bărbat în vârstă de 53 de ani.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a lui Mihai Nastasiu, recidivist, care va fi judecat pentru infracțiunea de omor.

Din ancheta procurorilor rezultă că bărbatul în vârstă de 53 de ani era prieten cu cel care locuiește temporar într-un garaj de pe strada Oituz, martorul D.C.M.. Cei doi nu aveau o locuință stabilă, garajul fiind adesea casa lor. O altă persoană care frecventa acel garaj şi care socializa cu cei doi prieteni de pahar era Mihai Nastasiu, și el din anturajul oamenilor străzii.

În ziua crimei, 9 noiembrie, toți trei au consumat alcool, iar seara la garaj au băut bere.

La un moment dat, rezultă din anchetă, autorul și victima s-au luat la ceartă, iar spiritele au degenerat în îmbrânceli și lovituri.

Loviturile fatale i-au fost aplicate victimei în afara garajului.

„Au ieşit în afara garajului, unde victima a fost proiectată la sol, moment în care inculpatul a iniţiat un atac furibund asupra sa, lovind-o cu pumnii şi picioarele la nivelul corpului, în special în zona feţei. În apărarea victimei a intervenit martorul D.C.M. care a fost şi el agresat de inculpat, fiind înlăturat, tras de păr şi împins într-o parte”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.  

Autorul a fugit după agresiune, iar martorul a sunat la 112. Din păcate, pentru bărbatul în vârstă de 53 de ani nu s-a mai putut face nimic.

La autopsie s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă, fiind cauzată de un traumatism cerebral cu hematom subdural, instalat prin ruptura arterei cerebrale stângi şi contuzie cerebrală, precum și de asfixia mecanică prin aspirarea sângelui în căile respiratorii inferioare ca urmare a fracturii de piramidă nazală.

Procesul în care inculpatul Mihai Nastasiu va fi judecat pentru omor va începe la Tribunalul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a omorât în bătaie amicul de pahar, într-un garaj din Suceava.
 Vizualizări articol: 3032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Și-a omorât în bătaie amicul de pahar, într-un garaj din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei