Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 dec 2017 - Anul XXII, nr. 285 (6701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Campania „Winter Charity Fair" a ajuns şi la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania „Winter Charity Fair" a ajuns şi în municipiul Suceava. În perioada 15 -16 decembrie, „Susțin Beard Brothers„ şi „The Sisterhood" Suceava vă invită la unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din zonă. Campania urmăreşte promovarea artiştilor locali, pentru a-şi expune şi vinde lucrurile, dar şi susținerea unei cauze umanitare. Fondurile strânse în urma târgului vor ajunge la Oana - Elena Cojocari, care suferă de tetrapareză spastică şi se poate deplasa doar cu ajutorul unui scaun cu rotile, având nevoie de mai multe proceduri pentru ca muşchii de la picioare să nu se atrofieze. În acest an, energicii voluntari au decis să se preschimbe în ajutoarele moşului şi să îi ofere Oanei cel mai frumos Crăciun de până acum. Pe 15 decembrie, 31 Motor’s Pub va găzdui prima parte a acestui eveniment. Pe călduroasa scenă a pub-ului îşi vor face apariția diverşi artişti locali precum Marius Aluncărițe, Bogdan Istrate, trupa The Vibes şi Haşovschi Alexandru & Band, dar şi surpriza serii, mult aşteptata Blackout Band. Sâmbătă, 16 decembrie, începând cu ora 10:00, evenimentul va continua în incinta Iulius Mall, unde artiştii locali Art To Wear by Raluca Ioniță, Miriana Ioniță, Eleni’s Handmade by Elena Leonte, AG Handmade Leather by Gheorghe Acatrinei, The dress shop by Olga Mihoc, Alex Mazapiuc, Cristi Stavovei, Verciuc Mihai, Pintilescu Alina Silvia, Mateiciuc Cristian şi Andreea Brezuica vă vor pune la dispoziție o multitudine de produse, de la decorațiuni de Crăciun lucrate manual, la haine şi chiar tablouri. Pentru a sărbători reuşita campaniei împreuna cu ei, voluntarii organizației vă invită sâmbătă seară, începând cu ora 23:00, în Strikers Club la Reggae Christmas Party, la un moment de relaxare ce marchează finalul campaniei şi, totodată, ducerea la bun sfârşit a scopului lor. În cadrul evenimentului se va ține un moment de reculegere din respect pentru Regele Mihai I. „Cum zicea şi Erich Fromm:<Nu este bogat cel care are mult, ci acela care dăruieşte mult>. Aşa că haideți să ne îmbogățim în pragul sărbătorilor, creându-i Oanei un Crăciun magic”, este mesajul organizatorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania „Winter Charity Fair" a ajuns şi la Suceava.
 Vizualizări articol: 1177 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania „Winter Charity Fair" a ajuns şi la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei